Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasikat miért nem utasítják soha vissza a nők?
Figyelt kérdés
Mert ugye mint tudjuk a pénz nem számít.A személyiség és a belső értékek a fontosak.Akkor mégis miért van az hogy a nők elolvadnak ha egy gazdag pasi szólítja le őket?2010. márc. 26. 16:19
1/18 anonim válasza:
csak ha a gazdag pasi jól is néz ki!
dehát vannak pénzéhes k*rvák, akiknek a külső sem számít, csak előnyt kovácsoljanak belőle.
2/18 anonim válasza:
azért van mert a pénz igenis számít a legtöbb csajnál és a pénztárca mérete fontosabb, mint a belső
3/18 anonim válasza:
Mert azthiszik hogy ha van 1 gazdag pasijuk akkor mindet megkaphat,mindent megvesz majd neki...
4/18 anonim válasza:
Azért visszautasítják őket is. Én eléggé jómódú vagyok és jóképű mégis az elmúlt félévben kétszer is visszautasítottak. Nem kell általánosítani szerintem csak a lányok egy bizonyos típusára jellemző, hogy elolvadnak(ha nem is a pasitól, akkor a pénztárcájától:D) 21/F
5/18 anonim válasza:
Én kimondottan kerültem mindigis az efféle fickókat. Ez is egy előítélet, szóval nem szép dolog, de szerintem sok kellemetlen pillanatot okozhat a kapcsolat során az anyagi különbség.22/L
6/18 anonim válasza:
ha egy gazdag pasi akar meghivni egy italra előbb mondok nemet, mert ehhez a tulajdonsághoz legtöbbször fene nagy önteltség is jár, ha még ez az elején nemis derül ki, a késöbbiekbe észre lehet venni h pl megprobál uralni emrt h ő adja a lóvét meg stb. társadalmi különbség okozhatja a kapcsolatban h a nő nem egyenjogú partner hanem inkább egy játékszer, helyes pofi, csini test és öröm mutogatni az utcán, meg a fontos elit eseményeken..
7/18 anonim válasza:
Tony Montana-t idézném a Sebhelyesarcú-ból.
"Először a pénzt kell megszerezni. Ma megvan a pénzed, megszerzed vele a hatalmat is.Ha megvan a hatalom, megkapod a nőt."
Ilyen egyszerű.
8/18 anonim válasza:
hát én ezzel ugy vagyok, hogy nem érdekel. amugy is ha randizok valakivel, akkor 3 randi utan még nem fogom tudni mennyi pénze van. ha meg összejünk nem az végett.
20/L
9/18 anonim válasza:
Ez kurwa nagy baromság! Nekem wolt már gazdag pasim és? kaján kivűl mást ugysem fogadtam el tőle...ha még önbizalma is wan és tudom h melette biztonságba wagyok az jó érzés!
10/18 anonim válasza:
ugyan már minden lány tagadja. ez olyan mint amikor egy fiú azt mondja jól néz ki de nem akarok tőle semmi... pff...
legalább itt legyünk már őszinték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!