Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasikat miért nem utasítják soha vissza a nők?
Nekem nem kell gazdag pasi, főleg nem , ha önelégült és uralkodni akar.
Én akarok gazdag lenni:DD
26.L
ja és a pasik miért nem utasítják vissza a gazdag nőt?
Mert férfiribancok?
Kb. ilyen ez a kérdés. ez fordítva méginkább igaz.
Nos igen.Én is csak egy kis őszinteséget vártam volna el főleg így nv nélkül.De a végére még az fog kiderülni hogy egyáltalán a világon sincs olyan nő aki a pénzre hajtana sőt még mi pasik hajtunk a pénzes csajokra.
Azért ez kicsit vicces nem?
Hiszen nyílt titok az hogy minden nő pénzes pasit akar magának.Csak van akiknek összejön és van akiknek nem.
21:45 nagyon teccik:DDD
Nos én lány vagyok, de az ismerőseim 60-70 %-ána nem számít, hogy a pasinak mennyi pénze van. Napjainkban a nők maguktól várják el a karriert és az anyagiak megszerzésért nem a pasikra várnak....
Persze van egy-két ilyen nő is aki arangra és apénzre megy. De ez a kevesebb.
Ja és az egyik barátnőm azért állt össze egy pasival, mert az orvos és jól keres és jó autója van. a barátnőmnek meg szép lakása van...nos apasi meg azért (is) állt össze a nővel, mert akkor sem kell albérletben élni és nem kell magára mosni és jó kajákat kap...szóval ennyit az érdekribanc pasikról.
Nekem is van erről saját példám: a "csóró" pasinak nem kellettem, mert nincs önbizalma, pedig nekem kellett volna:(
A házzal, autóval rendelező pasast meg nem én akartam kihasználni, hanem ő engem....(befogott volna otthoni cselédnek, és kaptam volna enni)
Ennyit erről:D
26.L
Hát mert Teli van Pénzzel és Azt hisszik hogy Igy ök is Gazdagok Lesznek.Vegyen Neki ezt Azt.
Fuvarozza Mindenhova Kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!