Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A gazdag pasikat miért nem...

A gazdag pasikat miért nem utasítják soha vissza a nők?

Figyelt kérdés

Miért van az h nekünk átlag fiúknak olyan sokat kell tepernünk egy lány után?Ha meg jön egy gazdag gyerek jó kocsival neki még csak csettintenie sem kell és máris válogathat a szebbnél szebb lányok közül?Sokan hetente cserélik nőjüket.És sok nő tisztában is van vele h mindíg más csajjal jár a srác akkor is összejön vele?

Miért mondják azt a nők h a pénz nem számít??????

Pedig nagyon is számít.

2010. jan. 31. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Engem inkább utasítson vissza ezer lány, minthogy csak azért járjon velem, mert jó kocsim és sok pénzem van.

Többet kell ugyan tenned egy lányért, mint egy gazdag gyereknek, de ha megszerezted, nem is fogod egy hét után eldobni. Olyan ez, mint a fizetés meg a segíly. A fizetés valahogy mindig kihúzza hó végéig, akármilyen kevés is, aki meg segélyből él, annak elég pár napig, aztán kifújt. Egyszerűen azért, mert jobban megbecsülöd a sült galambot, amelyet te sütöttél, mint azt, amelyik csak a szádba repült.

2010. jan. 31. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
mert a mai világban szinte csak a pénz számit -.-
2010. jan. 31. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Engem még egy gazdag pasi se környékezett meg.
2010. jan. 31. 13:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Volt egy lány akinek csapom a szelet már vagy 1 hónapja.Romantikus séták cukrászda mozi stb.Tényleg már kezdtem neki megnyílni mert úgy éreztem h szeretem.Vagy legalábbis fogom,szóval megdobbant valami.Szerintem a lány is jól érezte velem magát sokat nevettünk és kölcsönösen meg tudtuk egymást nevettetni.Szóval nekem az jött le h 1hullámhosszon vagyunk.Szülinapjára(2hete volt)szervezkedtem a lakótársával kidíszítettem a lakást lufikkal főztem finomat meg még desszertet is csináltam.Vettem 70liter tejet felforraltam közé vajat.És szó szerint tejben fürösztöttem.A liftbe már kiraktam neki 1 szál rózsát h mikor belép már tudja azt h mi is vár rá.Szóval megvolt minden láttam rajta h boldog és nagyon tetszik neki amit csináltam.Ismerősei is ezt miondták h na ez igen.Lány ismerősei pedig elég erősen írigykedtek h ők ezt miért nem kapják meg.Ott aludtam nála és csodálatosat szereteztünk.Majd egész éjszaka öleltük 1mást.Én azt hittem h jó lesz minden.

Aztán.....van az egytemen egy srác akiről köztudott h cserélgeti a nőit mint más az alsóját.Csak van neki 1BMW-1porsche911-Meg egy BMW-x6-os.Szóval full milliomos a srác.Kinézetre inkább nem minősíteném.Nem mondom h csúnya de átlagosnak sem nevezném.Na ez a srác szemet vetett az én barátnőmre(?).Vett neki alapból 1bulgari parfümöt(20ezer ft)majd olyan ürüggyel h tanulásba éne segítség meghívta Miskolc legelegánsabb szállodájába(palotaszálló)vacsorázni ahol fokhagyás rákot ettek.Most ott tartanak h wellness 7végén vannak 1ütt Zalakaroson.És az egészben ami nekem a leg rosszabbul esik az az h amit tőlem kapottvagy amit én tettem érte/neki azt úgykonkrétan senkinek sem mesélte csk azok tudták akik ot voltak.

Azt meg h parfümöt kapott meg a palotába vacsizott egyből mesélte boldog-boldogtalannak.Én meg most itt vagyok nem tudom mit tegyek.Bár a harcból már kiszálltam mert nekem esélyem sincs nekem nincsenek millióim.

Miért mondják azt a nők h nekik a romantika számít meg a belső értékek?

Mikor pénzzel az összeset meg leeht venni.

2010. jan. 31. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a "barátnőd" egy pénzéhes...

Engem nem lehet pénzért megvenni. Már próbálták, de semmi esélye nem volt. Van aki a pénzre megy van aki a boldogságra, sajnos a mai világban, az előbbi egyre nagyobb teret hódít. Sajnálom, pedig én csak álmodozhatom egy hasonló srácról mint te vagy.

2010. jan. 31. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Nézd meg hol keresgélsz azért nem minden csaj kapható pénzért.A jó nők nagy része kihasználja hogy jól néz ki mindenki azzal játszik próbálkozik amilye van: külső, ész, pénz, tehetség stb.Átlag csaj vagyok de lett volna ilyenre alkalmam de undorodtam a palitól nem vagyok a saját magam ellensége én is szeretem a pénzt na de azért mindennek van határa.Ez részben neveltetés kérdése is én is ismerek csinos helyes csajokat akik normálisak de az előnytelen megjelenésű ismerősök közt is van pár gerinctelen csak nekik kissebb a szerencséjük. Szerelem nélkül pokoli lehet kell a fenének ez így nem élet.Azok a csajok akik pénzért kaphatóak felszínesek és nincs bennük tartás te ne teperj egy ilyen után.És tényleg mi a pláne abban ha csak a kocsidért szeretnek?Tapasztalatból mondom hogy sok milliomos gyereknek ugyan sok mindene megvan és látszatra minden király de vannak egy páran akik belül magányosak és gyökértelenek mert anyuci apuci mindent a fenekük alá rakott csak épp nem foglalkoztak velük lila ibolyájuk sincs arról milyen egy igazi család.Valahogy ki kell elégíteniük az űrt másoknak meg semmi bajuk csak kihasználják a helyzetet felvágnak lenézik azt akinek nincs semmilye és egy csomó dolgot nem is tudnak értékelni.Akinek ilyen pali kell legyen vele boldog örülj hogy nem téged hülyitenek.Nem kell letörni mint a bili füle a csajok nagy része normális egyszer eljön a te időd is.Minden zsákna van valahol egy foltja!
2010. jan. 31. 13:53
 7/11 anonim válasza:
89%
Csak kérdezem mit ér az élet szerelem nélkül?Egy kapcsolat ott kezdődik hogy szeretjük egymást és ahhoz nem pénz kell.Valakit ha csak a pénz érdekel az soha nem lesz boldog mert végig hazudik önmagának is meg a gazdag pasinak is.Te egy rendes fiú lehetsz és hidd el megfogod találni azt aki igazán téged akar és nem a pénzedet.Nekem sem számított hogy a férjem albérletben vitt és azt mondta hogy nincs ágy csak matrac.Én azt mondtam nem baj mert majd lesz ágyunk is meg más is.Ez 10-éve volt azóta van egy szép kisfiunk,házunk,és boldogok vagyunk.Sok sikert!
2010. jan. 31. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
El sem hiszed,hány gazdag pasit koccoltattam le már!Ez lányfüggő..Nem vagyok egy csúnyaság,így a külföldiektől kezdve a ...színház igazgatójáig mindenki bepróbálkozott már,én mégis egy szegény árva vidéki srácba szerettem bele!mert ez a szerelem..és most ülhetnék a limuzinokban,helyes fiatal,vagy idősebb pasik oldalán,de kérdem én,hol a szerelem??A pasiknak soha nem a pénztárcájukba szeretek bele,legyen szép cicaszeme,kedves,megértő,és legyünk egy hullámhosszon!Nekem ha ez megvan,felőlem jöhet a tanyáról is,ha nem tuskó,és jólnevelt...Viszont a lányok többsége a pénzre száll,sajnos ezért nem jövök ki egyel sem,és ezért voltak eddig is fiúbarátaim,mert velük értem meg magam..(nem szeretek a fodrászatról beszélgetni,sem a legújabb divatról..inkább az élet értelméről..(azért nem vagyok egy szürke egér..23/L
2010. febr. 1. 10:20
 9/11 anonim ***** válasza:
92%

Engem sem a pénz érdekel. 24 éves lány vagyok, tavaly május óta vagyok együtt a vőlegényemmel, aki egyszerű család fia. Soha nem érdekelt a pasik pénze.

Van egy mondás:

"A szerelem mindent pótol, de a szerelmet nem pótolhatja semmi."

2010. febr. 3. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó voltam, még annyit, hogy a mostani Párom előtt 5 évig voltam együtt egy sráccal, akit úgyszólván én tartottam el. Én akkor voltam 21, ő 25. Én akkor jól kerestem, de annyira elvakított a szerelem, hogy nem vettem észre, hogy csak a pénzem kell neki. Amikor elveszítettem a jól fizető állásomat, ő is szakított velem...akkor esett le a tantusz. A családtagjaim már korábban is figyelmeztettek, de nem foglalkoztam az intelmekkel. Nagyon megalázó volt ezt felismerni...
2010. febr. 3. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!