Hogy lehet elfogadni az intoleranciát?
Ez konkrétan egy hsz kapcsán ugrott be.
Mondjuk lehet velem van a baj de nem nagyon értem ha nekem pl nincs bajom valakivel akkor fogadjam el azt akinek baja van vele úgy h én az ő felfogásával nem értek egyet.
Értem én h a tolerancia a másság elfogadását jelenti de akkor fogadjam el azt h pl van olyan akinek nincs baja a melegekkel meg fogadjam el azt is akinek van.
Akkor most kit fogadok el igazából ?
Azért mert valaki olyan viselkedést folytat amivel én nem értek egyet akkor nekem azt is el kell fogadni ?
Akkor hol a határ ? Mindenkit nem lehet elfogadni, ez olyan h akkor neked ez is meg az is.
Ilyen nincs ez lehetetlen.
Igazából senkinek sincs joga beleugatni a másik életébe.
Mindenki szabad és azt tehet, amit akar, amíg a másiknak nem árt.
Ha egy embernek nem tetszik, amit a másik csinál, akkor meg kell vizsgálni, hogy miért nem tetszik neki.
Ha nem okoz vele kárt a kiszemelt, és a vádló egy szegényes beteg gondolkozású barom, akkor azt kell elnyomni, aki a másikat bántnai akarja, tehát a vádlót.
"Azért mert valaki olyan viselkedést folytat amivel én nem értek egyet akkor nekem azt is el kell fogadni ? "
Nem kell elfogadni, de támadni sem kell. Hagyd figyelmen kívül és foglalkozz a saját életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!