Az amerikai fiatalok tényleg facebook-függők? Mit csinálnak rajta olyan sokmindent?
Figyelt kérdés
Állítólag már hivatalosan betegséggé nyilvánították (vagy legalábbis rajta vannak az ügyön).Én is rajta vagyok a facebook-on,de semmit nem tudok csinálni rajta,nemhogy rászokni.Ők azon msn-eznek,vagy mi?Mert lehet rajta chat-elni is.Szerintetek Mo-on is kezd az oldal teret hódítani,vagy itt még nem annyira?Az én korosztályomban (19év) nem igazán,vagyis nem sok oszt.társam van fent rajta.Esetleg van köztetek facebook-függő?:D2010. jan. 20. 16:47
11/18 anonim válasza:
és persze függő is vagyok, előző voltam, 16f
13/18 anonim válasza:
az se rosz :) sőt myspace-se, de inkább facebook, néha twitter.
14/18 Hintalow válasza:
Amúgy ahogy utánaolvastam a facebook jelenség sokkal elterjedtebb az idősebb (30-50) korosztály körében.
15/18 anonim válasza:
igen, ismerek nem egy 30 évnél idősebb embert aki facebookozik elég rendszeresen. sőt egy két idősebb(50+) korosztálybelit is
16/18 anonim válasza:
Én is fenn vagyok, de nem mondanám magam függőnek.
17/18 anonim válasza:
Micsoda hogy az Amerikaiak? Az még haggyán, de a magyarok... hát én mindennap buszozok (13 éves vagyok) és nincs olyan nap, hogy ne látnék 1-2 tinit aki még a buszon is nyomja a facebook-ot. Az osztálytársaim egész nap a tanitási órákon is facebookozonak.. és szídják a myvip-et, hogy az milyen rossz meg hogy az cigányonak való. Én kifejezetten utálom a facebook-ot.
18/18 Pistike83 válasza:
Aki burn buddy játékkal játszik vegyen már fel szomszédnak. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!