Mi volt a legdurvább dolog amivel szemeteltetek?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenkivel előfordult már. Életében hogy valahol véletlenül vagy akaratosan is eldobott vagy ott hagyott ezt azt maga mögött . Nektek mi az amire legkevésbé vagytok büszkék ? Nekem még 18 éves koromban volt hogy egy túrán pont megjött és éreztem hogy hirtelen nagyon kell cserélni . Alig tudtam eliszkoln hogy senki se lásson vagy gyanút fogjon. Úgyhogy felrementem kicseréltem és odanyomtam egy bokor tövébe a betétet mikor senki sem látta . Szerencsére nem egy feltűnő helyen volt ez szóval még lebomlik mielőtt valaki 'belebotlana' .2014. aug. 21. 09:19
11/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyire idevaló, de egyszer szétszedtem haverommal egy szalagos magnót, és ami nem kellett, azt beletettem egy szatyorba, és fent hagytam egy buszon két ülés között.
12/12 anonim válasza:
Kiránduláson bokor tövében pisilés után vépé funkciót betöltő zsebkendő. Nem vagyok rá büszke, de szükség törvényt bont. Tamponnal már csináltam azt, hogy jól bezacskóztam, aztán betettem a táskába, azt otthagyni valahol azért elég meredek dolog.
A legdurvább viszont amit láttam, a belváros egyik kisebb utcájában otthagyott "briós" volt, mellette egy kisebb halom zsebkendő, ami... khm... nem volt tiszta. Kifordult a belem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!