Milyen szokás az, ha valaki minden kérdés alá odaírja, hogy a gugli a barátod?
Figyelt kérdés
Így akar feljebb jutni a pontlistán, vagy farokméretet kompenzál mások alázásával?2014. aug. 8. 13:50
2/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben csak azt akarják jelezni, hogy a kérdező gyorsabb és teljeskörű, pontosabb választ kap, ha a google-ben rákeres a feltett kérdéssel.
méret kompenzáció sok esetben biológiailag lehetetlen, gondolj arra, hogy ha lány írja ezt a választ :-)
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ha nem a guglit népszerűsíted :)
2014. aug. 8. 13:54
4/9 anonim válasza:
Mert nyilván a kérdező elkerülhette volna a kérdezősködést és pontosabb, részletesebb, szakszerűbb információkhoz jutott volna, ha előbb ott kutakodik. Mint ha bemenne a kocsmába és megkérdezné, hogy lehet-e ott szeszesitalt kapni.
5/9 anonim válasza:
Milyen szokás az, hogy valaki ide írja kérdésként pl. egy szó, fogalom jelentését, vagy egy árucikk, szolgáltatás árát, -amikor a Google-ba beírva azonnal megtudhatná?
6/9 anonim válasza:
Én is sokkolódni szoktam azon, ha pl valaki megkérdezi, hogy hogyan állnak az árfolyamok jelenleg. Beírod, hogy 'huf euro' a google keresőbe és kiírja. Még csak más weboldalakat se kell megnyitni, a google kiírja az aktuális árfolyamot. Sokkal gyorsabb, mint feltenni itt egy kérdést.
7/9 anonim válasza:
Taníts meg egy embert halászni... :) ahová guglis válasz kerül, ott a kedves kérdező rendszerint fél másodperc alatt megtalálhatná a válaszát egy egyszerű kereséssel.
8/9 anonim válasza:
Bezony. A kérdező esetleg bosszankodik, pedig sokkal hasznosabb választ kap így, mintha leírnák neki azt, ami már millió helyen le van. Lassan már azt is megkérdezik mennyi 2+2.
9/9 Petkee válasza:
hát szerintem
gugli a barátod *kacsintás*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!