Ki nézhet bele a telefonodba, ki használhatja laptopod, asztali PC-d vagy tableted? Kinek kell szólnia előtte, és ki az más valaki, aki bármikor használhatja ezeket, annak ellenére, hogy a tiéd?
Nekem semmire nincs jelszó, de rajtam kivül nem is néz bele senki.
Használni bárkinek szabad a családban, de a privát rész nem tartozik másra és ezt be is tartjuk.
A jelszavaim senki sem ismeri, szerintem ennyi magánszféra kell.
A számítógépeimen nincs jelszavas végelem. A család használhatja a PC-t a laptopot ha akarja. Még a telefonomon sincs zár. Egyedül a tabletem van lekódolva mivel ott a beállított mail fiókok már nem kérnek külön jelszót a csatlakozáshoz.
Gépünk van,mindenkinek külön fiókkal,szóval a fiókomba senki nem léphet be,max ha átjön egy ismerősöm és meg akar nézni valamit a neten akkor engedem és belépek neki.
Tabletem nincs.
A telefonomban volt már hogy a barátom megszerette volna nézni a képeket,zenéket,előle nincs titkolni valóm,de anélkül hogy engedném senki nem nézheti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!