Ti milyen arcot vágtok, mikor sétáltok az utcán?
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mindig mikor megyek valahová, csak fapofájú embereket látok, bámulnak a semmibe, sőt, a legtöbben inkább morcosak/lehangoltak, legalább is úgy néznek ki. Értem én, hogy mindenki megy a dolgára, meg minek örüljenek, de egyesek igazán magukra eröltethetnének egy kis mosolyt, vagy valamilyen kellemesebb arckifejezést. Én se vigyorgok egyfolytában, de soha nincs ilyen búval baszott fejem, mint sok embernek. Szar nézni.
Valamiért én mindig figyelek arra, ne legyen már rossz rám nézni, meg jobb érzés, mikor mosolygok, vagy "kellemes nyílt tekintettel" járok.
Most nem is arról beszélek, hogy valakinek rossz kedve van, hanem, hogy alapból ilyenek. MIÉRT?!
Nekem attól függ milyen kedvem van.
Ha rossz, akkor az látszik is az arcomon, de nem érdekel, mert most nem fogok csak azért is mosolyogni, ez érthető.
Ha jó, akkor meg vigyorgok, meg magamban nevetgélek.
Ha átlagos, és elmerülök a gondolataimban, akkor nem tudom hogy nézhetek ki, de szerintem inkább morcosnak, mert kicsit olyan az arcom. Általában azért igyekszek emelt fővel, nyitott tekintettel járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!