Fiatalok, mennyi pénzzel vágtok bele a hétvégi bulizásba? Ezt a szüleid finanszírozzák?
2000et kaptam anno..ez kb 7 éve volt, azok után a havi apanázsból gazdalkodtam, dolgoztam kiegészítésként, volt hogy nem is kellett adniuk, de pl vizsgaidőszakban igen (akkor nemjártam bulizni sem)
Már nem élek otthon, 3,5 éve, most 10e-el indulunk ketten, de nem költjük el sosem, csak felkészülünk, hátha taxival kell hazamenni, az önmagában 3000 ft lenne..
Nem sajnálom, azért megyek, hogy kikapcsoljak, ha azon agyalnék, hogy mennybe került, akkor nem érezném jól magam...
26/n
Kb ötezret viszek, ebből egy ötszázast félrerakok (taxi fuvardíjának negyede). Bőven elég szokott lenni.
18L
Alkalom függő, épp mire kell pénz. 1000-2500 Ft.
Ezt szülinapi pénzből, konkrétan erre pénzt kérni, nem lenne pofám. Most dolgoztam, de most se akarok majd többet költeni, max. ugye 18. szülinapra, meg szalagavatómra.
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!