Mit mondjak, hogy ne bántsam meg a barátnőmet, egyáltalán jól cselekszek, teljesen tanácstalan vagyok?
Figyelt kérdés
Főiskolán egy lakásban laktunk egy lánnyal és össze barátkoztunk az évek során. Most lesz az esküvője és én is hivatalos leszek, nem tudom mit mondjak neki, mennék is meg nem is. Messze laknak kb.3 órát kell utazni, senkit nem ismerek arra, szállás is jól jönne, na és persze egyedül, mert nincs párom.2014. ápr. 17. 23:00
1/2 anonim válasza:
"Figyelj!Nem tudok menni az esküvőre,ne haragudj!AZ a helyzet,hogy nem állok úgy anyagilag,hogy megengedjem magamnak az utazást és a szállást.Meg hát nem ismerek ott senkit.De lélekben ott leszek veletek!"
Ennyi.Ha nem érti meg,akkor buta.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Mégis megyek, fel kért tanúnak :D
2014. ápr. 19. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!