Puki és egyéb probléma a párom (és mindenki más) előtt. Hogyan oldjam meg, hogy ne hallja és érezze?
Szívesen.:) Annyit gondoltam kifejezni, hogy a tej nem egykomponensű jelenség, ahogy az emberi szervezet sem az, így a hatása sem egy. Valóban a nehezebben feldolgozható táplálékok sorát gazdagítja, de a pozitív hozadékairól nem szólt az a természetgyógyász? Mert hogy azok is vannak neki. Na megyek is egy kis túrót vásárolni, attól mindig kifekszem.
Míg a wc-n (:D) ültem, azon gondolkodtam, hogy mennyire nem összeegyeztethető egy csinosidomos nőideál egy életnagyságbeli példányával a recsegős fing. Szóval, hogy ez nem az aranymetés menti szépség vagy nemkívánatosság kérdése bennünk ez a társítás (kinézet+hang/cselekmény), hanem a társadalom, amelyben nevelkedtünk állított nekünk össze ezt a pakkot: mi mihez illik, kinek mit ildomos tennie vagy nem tennie, hogya, miként tennie azt. Jelzem, az illemszabályzatban is voltak, vannak divattrendek változik ez is. Ki tudja mi jön még.
Volt egy kapcsolato, ahol az anyós nagyon jól főzött, tényleg álomszerű volt az egész időszak és sokat is, nagy adagokat. Hát kaptak fingot cserébe rendesen. Ezt tudtam nyújtani..
:D
Próblom lazább szemléletmódra ösztökélni a kérdezőt. Talán.
Ez kész vízpazarlás... Ha már a wc-n vagy és becsuktad az ajtót, akkor igazán mindent megtettél...
29F
Végül is lehet ilyen párnás, hangszigetelt ajtókat kapni, vagy akár csináltatni is. Ez is lehet egy megoldás a probléma ellen.
Vagy fütyülj, dúdolj, énekelj valami dallamot, vagy tényleg ott a Sokolos megoldás. Vagy fújj orrot közben.
Mondjuk engem tényleg nem zavar (lehet ezért parasztozni, vállalom), sőt, ha valaki jó reccsentőset tol, az még vicces is tud lenni - ráadásul tudom, hogy jólesett neki a dolog. Ez pedig mindennél többet ér.
Mindenesetre toltam egy zöld pacsit #23-asnak, bár nem feltétlenül értek egyet vele. Abban igaza van, hogy a párod orra alá, a takaró alá, liftbe, meg ilyen helyzetekben bunkóság fingani. De a wc-t ezért találták ki, ott nem a párod orra alá rittyentesz. És ha a fing büdös, akkor a kaki is az. Tehát ha kakilni megy az ember, akkor természetes, hogy kakiszag lesz utána, és ezen az sem segít, ha közben egy egész kórus énekel, hogy ne lehessen hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!