Mit lehet az ilyen emberrel tenni?
Az a baj hogy az ilyen emberre nem hat semmi sem. Tényleg biztos van valami baja,vagy otthon vannak zűrök.
Azért kb.18 évesen már kellene tudnia viselkedni.elég dedós.
Amúgy meg fel a fejjel,már mindjárt végzel,utána meg talán soha nem fogod látni azt a parasztot.
Szerintem inkább ne is foglalkozz vele,még jobban rádszálna.
Még akkor se ha mondjuk ketten vagytok és próbál jópofizni.
Mert ezek azt csinálják,tömegben akarnak csak feltűnni.
Fogj össze azokkal, akik még így gondolják!
Ja és szerintem irtsd ki magadból ezt a gondolatot, hogy "még nagyobbakat üt, és még megalázóbb dolgokat csinál". Amíg félsz tőle, addig sosem lesz nyugtod szerintem. Egyébként is mi az, hogy megüt?? 12.-esek vagytok?? Nem is értem ezt az egészet. Hát ha megüt, akkor üss neki vissza. Vagy az utcán is csak úgy ütögeti, aki nem tetszik neki? Nálunk legalábbis nem nagyon tolerálják az ilyet...
Nos, ilyet csak azzal jó csinálni, aki tűri. Az élmény addig tart, míg fel nem váltja valami kellemetlen.
Ha erőnléted nem zárja ki, készülj rá, pl. valami küzdősport könyv edzésmódszerével, gyakorlataival (nem kell övet szerezni, csak legalább annyi ésszel tudni, mint amit az ellenfeled felvonultathat) + anatómiával egy megfelelő nyitásra és utána verd úgy meg, hogy felfogja, legközelebb 'megölöd'. Minimum keres egyszerűbb ellenfelet, maximum még barátkozni is szeretne, mivel tisztelni fog.
Sziaa!
Volt nekem is egy ilyen o.társam 9.ben XD A gyerek ilyen agressziv állat volt, mindenkit szapult, mutogatta a s*ggét órán meg ilyenek. XD Hál'istennek átkerült 1 másik o-ba de ott is mindenki rühelli a bunkóságai miatt...
Hát ha a te esetedben nem lehet egyszerűen lesz*rni akkor fogjatok össze, szóljatok az igazgatónak vagy bunyózzátok le ti magatok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!