Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit lehet az ilyen emberrel...

Mit lehet az ilyen emberrel tenni?

Figyelt kérdés
Van egy nagy paraszt az osztályomban,és nem tudja hogy kell emberek közt viselkedni,egyfolytában dobál(kajával,hóval),meg zenére ver,maszturbálást imitálva vizet fröcsköl,de a legidegesítőbb hogy folyamatosan üt(nagyot) és nem tudom miért,hozzá sem szólok soha.Mit csináljak vele?Megbeszélni nem lehet vele,mivel nem tudja megmondani hogy miért csinálja.Most már nagyon idegesít hogy mindennap ez megy,minden szünetben odajön és megtámad.Ja és ráadásul 12.-esek vagyunk.
2009. dec. 16. 16:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj hogy az ilyen emberre nem hat semmi sem. Tényleg biztos van valami baja,vagy otthon vannak zűrök.

Azért kb.18 évesen már kellene tudnia viselkedni.elég dedós.

Amúgy meg fel a fejjel,már mindjárt végzel,utána meg talán soha nem fogod látni azt a parasztot.

Szerintem inkább ne is foglalkozz vele,még jobban rádszálna.

Még akkor se ha mondjuk ketten vagytok és próbál jópofizni.

Mert ezek azt csinálják,tömegben akarnak csak feltűnni.

2009. dec. 16. 17:29
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Fogj össze azokkal, akik még így gondolják!

Ja és szerintem irtsd ki magadból ezt a gondolatot, hogy "még nagyobbakat üt, és még megalázóbb dolgokat csinál". Amíg félsz tőle, addig sosem lesz nyugtod szerintem. Egyébként is mi az, hogy megüt?? 12.-esek vagytok?? Nem is értem ezt az egészet. Hát ha megüt, akkor üss neki vissza. Vagy az utcán is csak úgy ütögeti, aki nem tetszik neki? Nálunk legalábbis nem nagyon tolerálják az ilyet...

2009. dec. 16. 17:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok összefogni senkivel,mivel ők is inkább elkerülik ha ilyenről van szó,nem válaszolok neki,rá sem nézek,nem foglalkozok vele,teljesen magától támad,azzal meg nem tudok nem foglalkozni ha megdob kajával meg üt.És egyszerűen nem tudom kibírni ezt a fél évet sem.És nem félek tőle,de egyszerűen ilyen,egyre jobban eldurvul,csak azért támad hogy visszaüssek és akkor még nagyobbat üthessen.
2009. dec. 16. 17:37
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk is volt egy ilyen, és egy napon úgy felhúzott, hogy adtam neki egy igazán istenes frászt, amitől rögtön a szomszéd padsoron túl találta magát, nem kellett hozzá segítség. Nem merte visszaadni, pedig nagyobb volt, mint én. Ezután befejezte a baromságait.
2009. dec. 17. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha visszaütsz,abból semmi jó nem sül ki.Nem pacifista vagyok,szimplán erő és agresszió fölényben van.Szólj tanárnak,szüleidnek.Olyan nincs magyar országon hogy kitiltják?
2009. dec. 17. 12:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi volt ma?Hasznát vetted valamelyik tanácsnak?A szüleid tudnak a helyzetedről?
2009. dec. 17. 13:38
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha 12-dikesek vagytok, akkor ennél a srácnál nagyon nagy gondok vannak. 17-18 évesen ez már nem tolerálható viselkedés. Én azt javasolnám, ha komolyra fordul a dolog, ne legyél rest szólni az osztályfőnöködnek, mert lehet, hogy valamilyen pszichikai problémája van. Ez nem normális viselkedés ilyen korban.
2009. dec. 17. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

Nos, ilyet csak azzal jó csinálni, aki tűri. Az élmény addig tart, míg fel nem váltja valami kellemetlen.

Ha erőnléted nem zárja ki, készülj rá, pl. valami küzdősport könyv edzésmódszerével, gyakorlataival (nem kell övet szerezni, csak legalább annyi ésszel tudni, mint amit az ellenfeled felvonultathat) + anatómiával egy megfelelő nyitásra és utána verd úgy meg, hogy felfogja, legközelebb 'megölöd'. Minimum keres egyszerűbb ellenfelet, maximum még barátkozni is szeretne, mivel tisztelni fog.

2009. dec. 18. 08:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Sziaa!

Volt nekem is egy ilyen o.társam 9.ben XD A gyerek ilyen agressziv állat volt, mindenkit szapult, mutogatta a s*ggét órán meg ilyenek. XD Hál'istennek átkerült 1 másik o-ba de ott is mindenki rühelli a bunkóságai miatt...

Hát ha a te esetedben nem lehet egyszerűen lesz*rni akkor fogjatok össze, szóljatok az igazgatónak vagy bunyózzátok le ti magatok XD

2009. dec. 20. 19:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi minden válaszolónak!Azóta nem történt semmi,illetve szünet van.
2009. dec. 22. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!