Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit lehet az ilyen emberrel...

Mit lehet az ilyen emberrel tenni?

Figyelt kérdés
Van egy nagy paraszt az osztályomban,és nem tudja hogy kell emberek közt viselkedni,egyfolytában dobál(kajával,hóval),meg zenére ver,maszturbálást imitálva vizet fröcsköl,de a legidegesítőbb hogy folyamatosan üt(nagyot) és nem tudom miért,hozzá sem szólok soha.Mit csináljak vele?Megbeszélni nem lehet vele,mivel nem tudja megmondani hogy miért csinálja.Most már nagyon idegesít hogy mindennap ez megy,minden szünetben odajön és megtámad.Ja és ráadásul 12.-esek vagyunk.
2009. dec. 16. 16:47
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
És szó szerint paraszt,faluban lakik,tanyán,nem is értem hogy került ide.Előre is köszi minden válaszolónak.
2009. dec. 16. 16:48
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Fogjatok össze és verjétek meg ha nem ért a szép szóból. Előtte azért próbáljatok meg az osztályfőnöknek, igazgatónak szólni, hogy hivassa be a szüleit.
2009. dec. 16. 16:55
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem kellemes dolog de szerintem tanárral kell beszélni.Ő majd tudja a folytatást.Annyi szörnyűséget hallani mostanság.Valakinek tenni kéne valamit.
2009. dec. 16. 16:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele nem tudtok beszélni, beszéljetek a tanárotokkal...
2009. dec. 16. 16:56
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

Üss vissza! xD

De most komolyan, szánalom -.-"

Az ilyenekkel nem nagyon lehet mit kezdeni sztem...

Ezt az évet még bírd ki valahogy, utána meg jöhet az egyetem...gondolom őt oda úgyse veszik fel. :P

2009. dec. 16. 16:57
 6/21 A kérdező kommentje:
Másokat nem igazán bánt,legalábbis nem ilyen mértékben,egyedül meg nem tudom megverni,mert elég hatalmas.
2009. dec. 16. 16:59
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

Hát, nekem is van egy paraszt o.társam. most jött. és engem mindig piszkál. :@

de elég vézna úgyhogy akkorákat belerugdosok :D

am én is 12 vok.

amúgy lehet, hogy azért csinálja ezt mert felakarja hívni magára a figyelmed.

2009. dec. 16. 17:02
 8/21 anonim ***** válasza:
67%

Előzővel egyetértek.

Szinte biztos, hogy van neki valamilyen testi vagy szellemi "baja". Lehet, hogy alacsony, vagy dadogós vagy stb, és ő azzal kompenzálja ezt, azzal akar kitűnni a többi közül hogy téged bánt. Nah, ezt a hibát keresd meg rajta, és az egész osztály előtt mond ki!! pl ha alacsony: "Ilyen kis tacskók nekem ne ugassanak" xD Ezzel vérig sérted!!!

2009. dec. 16. 17:10
 9/21 anonim ***** válasza:
87%

előző vagyok... most olvasom, hogy "mert elég hatalmas".

Szóval ha nem alacsony, akkor valami más "baja" van neki.

2009. dec. 16. 17:12
 10/21 A kérdező kommentje:
17:02 Én nem 12 éves vagyok,hanem 12.es.Köszi a választ mindenkinek,amúgy rajtam kívül mások piszkálják azzal hogy paraszt,és nem tud viselkedni emberek között.Én inkább hozzá sem szólok soha és mégis mindig engem talál meg...Hibát meg hiába keresek rajta,mert akkor meg nagyobbakat üt,és megalázóbb dolgokat művel velem.
2009. dec. 16. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!