Mit gondoltok a világunkról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 21:01
11/20 anonim válasza:
Csodálatos, csak élni kell vele.
12/20 anonim válasza:
Dolgozni akarok, nem vagyok lusta, és mégse alkalmaznak állandóra, mert a cégek is spórolnak. Ellehetetlenítik a becsületes embert.
13/20 anonim válasza:
22.29.
Akkor dolgozz addig vmi mást amig nem találsz neked megfelelőt.
Élni addig is kell.
14/20 anonim válasza:
Azt hogy senki sem hiszi el igazán hogy vége lesz.. ha így folytatjuk az életünket. (onnantól kezdve hogy kihalnak a jegesmedvék odáig hogy csontvázak rohangásznak idegbeteg fejjel a kifutón). az ember és a bolygónk ennél többet érdemel!
15/20 anonim válasza:
22:34 - Dolgozok, van munkahelyem, de csak határozott idejű, pár hónapra szóló szerződéssel. És nem vesznek át állandóra, mert így olcsóbb. Viszont szeretnék önálló lenni, nem akarok a szüleim terhére lenni, plusz nem is jó, mert nem jó a házasságuk, és sok a vita, albérletre sincs pénzem, de ha lenne, se lenne értelme elszórni, amit megkeresek, saját lakás lenne jó, de hitelt se adnak időszakos munkára... Elegem van, úgy érzem, hiába tanultam, mert a kétkezi munkára túlképzett vagyok, a többihez meg nincs ismeretségem, és nő is vagyok. Mindig találnak valami kifogást, amivel elutasíthatnak. Szeretem ezt az országot, a gyönyörű tájakat, a szép műemlékeket, a felkarolt tehetségek eredményeire büszke vagyok, de utálom, amivé a pénz teszi ezt a szép országot és az itt élő embereket, utálom, hogy nem az számít, mit tudok és mennyire vagyok szorgalmas, hanem az, hogy kit ismerek. El fogok innen menni oda, ahol szükség van rám, és nem érdekel többé ez a nyomortanya.
16/20 anonim válasza:
22.52
Tedd azt .Én is azt teszem .Hamarosan .
De nem azért mert ez nyomortanya
hanem mert szeretnék világot látni
17/20 anonim válasza:
Az h legtöbben a csak rosszat látják és siránkoznak ez mutatja h min kéne a legjobban változtatni.
18/20 anonim válasza:
00:13 - Talán azt, hogy meg kéne becsülni a tisztességes embert és nem protekciózni... És csak akkor élhessen valaki a protekcióval, ha a jelölt tényleg rátermett arra a munkára. Egy ismerősöm mesélte, hogy a főnökének ő fordított angolra, ő 2 munkahelyen kell, hogy dolgozzon, hogy a lakáshitelt törleszteni tudja a testvérével, a főnöke meg betegre keresi magát... Hát no comment.
20/20 anonim válasza:
Azt,hogy mivel 5 év alatt sikerült mégjobban elromlania,már nem is számítok semmi javulásra.Ez egyre rosszabb lesz.Ha Isten létezik,és tényleg világvégét akar,akkor nem bánnám ha meghagyná a normális embereket a földön és teremtene egy másikat,azt hátha abból kisülne valami jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!