Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az iskolában van ajándékozás...

Az iskolában van ajándékozás és én az osztályfőnökömet húztam, aki töri tanár mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim aztmondták hogy valami vicceset és én is erre gondoltam, de nem tudom mi legyen az! Segítségeteket köszönöm! =)
2009. dec. 12. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobban értékelné ha magad készítenéd az ajándékot.

Én is jártam már ebben a cipőben.

Én vettem neki egy dossziét, amire történelmi eseményekről készült képeket (térképeket, festményeket, fotókat) és idézeteket ragasztottam időrendben.

Nagyon örült neki.

Ha jól tudom azóta is abban tartja a papírjait.

20/F

2009. dec. 12. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Esteleg egy régi történelemkönyvet,vagy iskolai töri atlaszt.Vagy násolj ki a netről Ciceró vagy hasonló régi írók.költők műveit,nyomtasd ki,és szépen becsomagolva add át.
2009. dec. 12. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Az előbbi szerintem nem túl jó ötlet.

Az utóbbi talán. Bár nem túl személyes.

(Az első voltam)

2009. dec. 12. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
9%

Elég bunkó lehet az osztályfőnököd, hogy a saját nevét is pofátlanul betette a kalapba...

Ilyenkor a gyerekek ajándékozzák meg egymást, a tanárnak ebbe nem szabadna beszállni etikai okokból (pont, ami a te gondod is : a diáktársadnak egészen más ajándékot vennél, mint a tanárodnak!)...

Pár éve az én lányom is "kifogta" az idióta osztályfőnöknőjét egy karácsonyi ajándékozáskor : mi akkor egy üveg kölnit vettünk neki (AVON kölni volt, mellette ajándékba egy hozzáillő Swarowsky-kristály függő nyaklánccal)...

Szerintem ne adj neki vicceset, mert ha nincs humorérzéke, akkor annak te fogod meginni a levét (a többieknek úgyis mindegy, kibicnek semmi sem drága).

Lehet kölni (ha nő), vagy mécsestartó, karácsonyi bögre, szemüvegtartó, mobiltartó, fényképkeret, hógömb, 2010-es zsebnaptár...

2009. dec. 12. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ mennyi idős vagy és hogy mennyire elnéző veled szembe.
2009. dec. 12. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Nem kell semmi drága, extra ajándék... én swarovskit a páromtól kaptam, nem a diákjaimtól...ilyet el sem várnék.

Én általában mikulás virágot, bonbont, gyertyákat, asztali díszeket szoktam kapni.

Könyvet én szoktam adni a diákjaimnak.

Netről ne másolj szöveget, tele van hibákkal általában, nincs hiteles forrás, és ez egy történelem tanárnak a rémálom :)

üdvözlettel: egy régész/ történelem tanárnő

2009. dec. 12. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

És az sem utolsó szempont, hogy az osztályfőnököd mennyi idős.

Másnak örül egy harminc éves tanár, mint egy hetven éves.

2009. dec. 12. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy történelemmel kapcsolatos dolgot.Atlasz?Minek az neki?Eleget forgatja munkaideje alatt.

Parfümöt se vegyél,lehet van egy megszokott kedvence.A swarowski kristàly jo ötlet,de csak akkor ha van rà annyi pénzed.

Én egy doboz raffaellot vennék,mellé egy ékszertarto dobozt,vagy testàpolo csomagot vehetsz a rossmannban,dm-ben,vagy hasonlo.

2009. dec. 13. 09:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnököm olyan 40 év körüli és van humorérzéke igy valaki még tud valamit ajánlani?
2009. dec. 13. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
haha te tudom kivagy xD
2010. febr. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!