A pasik miért szeretnek piszoárba pisilni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 17:54
1/10 anonim válasza:
Gyorsan és kényelmesen végezhetik el így a kisdolgot. :)
2/10 anonim válasza:
Ez nem szeretés kérdése! Abból van a budikban a legtöbb felszerelve.
3/10 anonim válasza:
Én jobb szeretnék a mosdókagylóba, de mindig rámszólnak.
4/10 anonim válasza:
Mert piszoárba pisilni jó!
(Ld. még: Marcel Duchamp: Forrás)
6/10 anonim válasza:
Ha farkam lenne, én is oda pisilnék.
7/10 anonim válasza:
gyors, egyszerű, nem fröcsög (mert ott van a műszer előtt 20centire) nem kell lehúzni :D
wc-be is jó, de csak itthon. a küszöbtől ha nagyon kell simán bele tudok :D min. 1,5m)
8/10 dorje1234 válasza:
Gyorsabb, kevesebb vízzel öblíthető (MERT ÖBLÍTHETŐ ÁM! csak ezt nem mindenki tudja, ezért a nyári átható ammónia szag).
De nem szeretnek. Én speciel fa tövébe szeretek :-D Természetközelibb. ;-)
9/10 anonim válasza:
Mert egyszerűbb és gyorsabban el tudod végezni a dolgod, csak lehúzod a slicced és már kész is. Nekem igazából az a kérdésem, hogy miért szeretnek pisilés előtt a piszoárba köpni. Gyárba dolgozom és amikor a piszoárba megyek, mindig látok csulát benne.
10/10 terményes válasza:
... Egyszer, idegbecsípődés miatt le kellett ülnöm.
Kényelmesebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!