A féfiaknak mikor lesz férfinap? Én is szeretnék virágot, a fehér rózsa illik a lelkemhez, kérlek lányok, külddjedtek!
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 10:22
1/16 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni, eskü egy csokorral küldök neked.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi tőled nem kell, küldj annak, aki tud helyesen írni.
:)
2013. márc. 8. 10:51
3/16 anonim válasza:
Nem tartok nőnapot, mégis kaptam egy szál tulipánt. Szívesen odaadnám neked, de látom, te nem adod alább a fehér rózsánál. :'( :D
4/16 A kérdező kommentje:
Wao ez bejön. Miért nem tartasz nőnapot? Erre kíváncsi vagyok. Köszi a tulipánt egyébként szeretem (pedig nem vagyok homo:D) Kedvenc virágom.
2013. márc. 8. 10:59
5/16 anonim válasza:
Mert az életemben nincs igazi hagyománya, nem úgy alakult, mint mondjuk a születésnapnak vagy a karácsonynak. Ezért úgy vagyok vele, hogy minek tartsam? :)
6/16 anonim válasza:
Nőnap az egy szép ünnep. Mások, a Valentin napot tartják szépnek. Megköszöntöttük Anyámat, lányaimat.
Nem lett volna szebb dolog a kérdésed helyett minden nőnek boldog Nőnapot kívánni?
Emberibb, és férfiasabb. Ugye nem sajnálod tőlünk ezt az egy napot? Mintha ezt érezném..
Lelkedhez fekete tulipán illene. Nem fehér rózsa.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi haveeeer :D Peace and love
2013. márc. 8. 20:11
8/16 anonim válasza:
Rózsát csak magamnak szánok, neked inkább kardvirágot küldök, az olyan macsós:)
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi Vanilia! Pisztácia van? Vagy elfogyott?
2013. márc. 9. 14:24
10/16 A kérdező kommentje:
lol amúgy nehogy elsírd magam kommentem hova lett?:D komolyan egyes emberek azzal töltenek időt hogy az opoknak
siránkoznak hogy ez jajjjjj de cúúúnya kis komment volt le kéne törölni? elájulok:) hátt ez naggyon lúzzer:)
2013. márc. 9. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!