Apósomat jövőhéten temetik. Baj, hogy nem megyek a temetésre mivel van egy hét hónapos fiam? A páromnak még nem mondtam.
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 15:16
31/42 A kérdező kommentje:
28#. Sajnos ő már nyolc éve meghalt, és én nem pontozok senkit sem.
2014. jan. 11. 16:25
32/42 anonim válasza:
Mi a valódi oka annak, hogy nem akarsz elmenni?
33/42 anonim válasza:
Megvolt a párod már amikor apád meghalt? Vagy volt akkro valakid? Neked hogy esett volna, ha nem akart volna téged elkísérni?
34/42 A kérdező kommentje:
Az oka az, hogy nem akarom a gyereket kitenni a hidegben való ácsorgástól. Másrészt a család utálja a páromat így nem érzem szükségesnek, hogy a ravatalozóba bemenjünk a gyerekkel.
2014. jan. 11. 16:39
35/42 anonim válasza:
Mit csinálsz, ha a férjed kéri hogy menj el vele?
36/42 anonim válasza:
Hidegben való ácsorgás... a gyerek pont annyit mozog a babakocsiban a temetésen, mint amennyit séta közben...
és tényleg nem értem, ha a férjem nem lenne jóban a családjával, annál inkább mellette akarnék lenni, mert másra nem számíthat.
37/42 anonim válasza:
Nem fog megfázni, hiszen egyébként is kiviszed sétálni, ugye?
Párodnak mi a véleménye?
38/42 anonim válasza:
Hol temetik szegényt, az Antarktiszon?
Ha esetleg mégsem, akkor a hidegben való ácsorgás röhejes kifogás, ugye te is érzed?!
De mondtuk már többször: nem muszáj kiemelni a burokból szegény didergő gyermeket, nyugodtan rá is lehet bízni valakire!
Ja, hogy ez mind csak duma volt és más miatt nem szeretnél elmenni?! Akkor nem tudunk segíteni.
39/42 anonim válasza:
Gondolom mostanság lesz a temetés. Még egy jó darabig 5-10 fokok lesznek napközben. Hidd el, nem fog megfázni.
40/42 anonim válasza:
Már az is gyanús, hogy ez egyáltalán megfordult a bucidban! Ha a Te szüleid kerülnek sorra, ugyan hogy esne , ha párod állna így a dologhoz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!