Apósomat jövőhéten temetik. Baj, hogy nem megyek a temetésre mivel van egy hét hónapos fiam? A páromnak még nem mondtam.
Pároddal beszéld meg.
Én haragudnék az enyémre, ha a közös gyereket használná kifogásnak, hogy egy ilyen nehéz helyzetben ne kelljen mellettem lennie.
Baj.
Nincs egy barátnő, testvér, másik nagyszülő (pl. a te anyukád), aki vigyázna rá?
Nem 2 hetes gyerekről beszélünk.
Neked nincsenek szüleid, testvéreid, nagynénéd, nagybátyád, egy normális szomszéd vagy bárki, akiben megbízol és egy kis időre rá tudnátok hagyni a fiatokat és akkor ott tudnál lenni a temetésen?
Én nem hogy kötelességemnek érezném, hogy ott legyek, hanem egyébként is ott lennék egy ilyen helyzetben és támogatnám a páromat, meg ugyanúgy szomorú lennék én a párom bármelyik szülőjének az elvesztése miatt.
Nekem a mamám halt meg tavaly és nekünk még csak nem is olyan pici már a gyerekünk, hanem 3 éves, de mind a párom, mind a párom szülei ott voltak, addig a fiúnk a férjem öccsével volt.
Ha a párod javasolja, hogy ne menjél a baba miatt, akkor OK.
De ha nem mondja, akkor nyilván azt szeretné ha ott lennél.
7 hónapos egyáltalán nem olyan picike már, hogy ne lehetne vele ott lenni. Ha gond van, arrébb vonulsz a babával, vagy eleve megkérsz valakit, hogy nála legyen, és legyenek távolabb, hátrébb. Esetleg ha valaki otthon tud vele maradni arra az 1-2 órára, az lenne a legjobb megoldás.
Baj, én biztos nagyon megbántódnék, és sosem tudnám elfelejteni, hogy a párom a gyerekre hivatkozva nem jönne el az apám temetésére...
egy 7 hónapos gyereket legvégső esetben el is lehet vinni, nincs annyira hideg sem, de ez a legvégső...
biztosan van szomszéd, vagy akárki ott, aki arra a 1,5 órára, amíg maga a temetés tart vigyázhat rá...addig se etetni se tisztába tenni, semmit sem kell csinálni, csak felügyelet kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!