Apósomat jövőhéten temetik. Baj, hogy nem megyek a temetésre mivel van egy hét hónapos fiam? A páromnak még nem mondtam.
Azért aki ezért kidobna, kicsit durva, dehát szerencsére nem vagyunk egyformák.
Szerintem menj el, ott a helyed. Egy 7 hónapos babát el lehet vinni ilyen helyre. Felöltözteted melegen, viszel neki enni/inni, amit szokott. Ha sír, kimész vele, senki nem fog megsértődni biztosan, aztán ha elcsitult, vissza mész. Megállhatsz vele oldalt is, hogy könnyebben, arrébb mehess, ha sírni kezd.
Ha nem akarod elvinni, mert esetleg sírósabb, van olyan baba aki nagyon meg tud ijedni sok idegen embertől, akkor bízd rá valakire, akiben megbízol. Nincs egy jó barátnőd? Egy nagynéni? Unokatesó?
Biztosan jól esne a férjednek, hogy egy ilyen helyzetben ott van a felesége. Én elmennék a helyedben, nem kell annyira félteni egy 7 hónapost.
MEgfázik.
Ugye télen ki se viszed, mert megfázik?
Te csak kifogásokat keresel vagy kamuzol.
Megfázik??? Miért, egyébként sem viszed ki sétálni? Na innen látszik, hogy csak kifogás neked a gyerek.
Ha nem akarsz menni, állj oda a párod elé és mond meg neki. Ne a gyerekkel takarózz.
Én azt hiszem, a férjed helyében elgondolkodnék azon, milyen nőt vettem el. NAgyot csalódnék a feleségemben, ha ilyen kifogásokkal állna elő, amikor a támogatására van szükségem.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!