A nősoviniszta nők miért vallják magukat feministának?
A nősoviniszta az, aki sértő, lekezelő megjegyzéseket tesz a férfiakra, utálja a férfiakat. Találkoztam már ilyennel, fórumokon is szoktam látni ilyeneket. Szerintük a nő felsőbbrendű, a férfi meg valami állat, blablabla.
De miért vallják magukat feministának, amikor a feminista NEM ezt jelenti?
Ezt csak azért nem értem, mert az átlag ember, aki nem nagyon ért a témához, azt fogja gondolni, hogy ezek a férfigyűlölő, nagyszájú, és lekezelő nők egyenlőek a feminizmussal.
Vagy tényleg ők is feministának számítanak?
Mit gondoltok róluk?
Ezek az egyenjogúság kérdésében több kárt okoznak, mint hasznot...
Ez most történt karácsonykor... Lehet valaki vallásos vagy nem vallásos, de ez akkor is undorító viselkedést, és biztos, hogy nem célravezető...
Egyetértek az előttem szólóval.
Én sem gyakorlom a vallást... de azért az erkölcs szó még mond nekem valamit.
Ezek az ostoba lények, mert nőknek nem nevezném őket, szégyent hoznak a nemükre.. oroszországban keményen elkenték a szájukat az ilyen káros csoportosulásoknak, most németo-ba jöttek bomlasztani a normális, konzervatív társadalmat.
Szánalmas amit művelnek.
Az az abszurd az egészben, hogy a nyugati világban pont a feministák tesznek különbséget nő és férfi között, sőt szinte már csak ők. A fejlett világban a feminizmus a 70-es, 80-as évek óta teljesen értelmét vesztett dolog. Manapság semmi nem korlátoz egy nőt, hogy tanuljon, bármilyen pozíciót elérjen, politizáljon, stb. A harcos feministák kínjukban, mivel már nagyítóval is nehezen találnak okot arra, hogy miért hisztizzenek, a természet törvényeivel kezdenek el hadakozni: igazságtalan dolognak tartják, hogy csak a nők szülnek és menstruálnak, és ezért úgy vonják felelősségre a férfiakat, mintha ők tehetnének erről.
Újabb tipikus jelenség: a feministák vagy a szinglik a miatt keseregnek, hogy megkülönböztetik őket, közben szigorúan csak nőkkel vagy homo pasikkal barátkoznak, bulizgatnak, és nagy ívben kerülik a férfiak társaságát. Ki különböztet meg akkor? Az egyetemi csoportomban, abban a haveri körben, amibe én is tartozom, teljesen vegyesen vannak fiúk és lányok, együtt megyünk mindenhova, együtt szórakozunk, sosem merül fel, hogy: "te pasi vagy/te csaj vagy", mi tényleg egyelőek vagyunk, és ehhez nekünk nincs szükség feminizmusra. Ellenben van egy harcos feminista csaj a csoportban, aki azért nem csavarog velünk, mert ő nem fog pasikkal együtt járkálni, ugyanis őt ez irritálja. A harcos feministák beteg emberek; férfifóbiában szenvednek.
És amit még nagyon "imádok", az a "szexizmus" szövegük, amit unos-untalan pufogtatnak. Ha egy srácnak tetszik egy lány, és kedvesen ránéz, akkor már rögtön egy "hím soviniszta disznó". Könyörgöm, mi bajuk van ezeknek a nőknek a teljesen természetes, jó és egészséges emberi vágyakkal? Mitől "szexizmus" megkívánni egy nőt? Ez a vágy az emberiség fennmaradásának az alapja. Ez a vágy mozgat a világon mindent. Az, hogy egy nő idomai tetszenek nekem, még nem determinálja azt, hogy én abban a nőben csak egy "nőstényt" látnék, aki arra teremtetett, hogy néha széttegye a lábát, és ne látnám meg benne az embert. De ez a két dolog teljesen más lapra tartozik; a szexualitást nem lehet összemosni az intellektuális dolgokkal. Vagy d*gunk vagy beszélgetünk, a kettő együtt nem megy! Kívánjam meg egy nőben, hogy szereti Thomas Mannt?!
És különben is, mi bajuk van szexel?! Tudtommal a nőkben ugyanúgy vannak szexuális vágyak, a nők nagyon nagy része ugyanúgy szereti és kívánja a szexet. Akkor, mi ez a „szexizmus” blabla?! Az helyén van, mikor a szingli csajok egy bulikor férfit rendelnek, hogy sztriptízeljen nekik?! A „dancing bear”-el semmi probléma nincs?! Azzal semmi probléma mikor arról dumálnak, hogy egy pasi egy tízes skálán hányast érdemelne az izomzata alapján?! Az nem „szexizmus”?! Vice versa nem működik a dolog?! Ha már az egyenlőségnél tartunk… A legtöbb egészséges nőnek jól esik, ha egy férfi megdicséri az alakját, és most a férfiak néhány idegbeteg p*csa miatt, akik életükben nem keféltek egy jót szokjanak le erről a jó szokásukról?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!