Hogy lehet frappánsan visszaszólni annak, aki az embert a
súlya miatt szólja meg?
Figyelt kérdés
Szánalmasabb módját nem tudom elképzelni egy durva veszekedésnek, mint amikor a két fél anyázik, vagy már kínjában a másikat ledagadtozza. De míg az elsőre visszalehet vágni 1000féle képpen, utóbbira szinte lehetetlen úgy, hogy a másikban maradjon a szó.... de mégis érdekelne hogy lehet erre visszaválaszolni.
2009. nov. 17. 17:16
1/9 anonim válasza:
Ez sajnos nagyon emberfüggő, és mint a témában érintett személy, tudom jól, hogy eléggé a lelkébe gázolnak annak akinek ilyet mondanak. Ha erre simán visszaanyázol akkor max vigyorognak rád, azt, hogy emberfüggő, arra értettem, hogy nagyban függ a sértő személy tulajdonságaitól, alapvetően senkit se sértek meg komolyan, lelki csapással de erre a legjobb reakció ugyanilyen stílusban válaszolni. Pl. ha egy olyan gyerek mondd neked ilyet - szándékosan mondok gyerek példát, iskolában van a legtöbb ilyen dolog - aki nem tud olvasni rendesen, csak dadogva akkor azzal kell visszavágni neki, hogy pl. "Teljesen igazad van, de én legalább jobban olvasok mint egy 3 hónapos bébielefánt" :) vagy pl. egy olyan szól be akinek nagyon ronda feje van, akkor "..engem legalább anyám nem a seggén szart ki te bulldogfejű" :) (egyébként a bulldogok nagyon aranyosak, de most ez jutott eszembe :)
2009. nov. 17. 17:36
2/9 anonim válasza:
Le kell fogyni.
2009. nov. 17. 19:14
3/9 A kérdező kommentje:
Első: a bulldogfejű nagyon tetszett :)
Második: "le kell fogyni". Tehát, ha jól értem a koncepciódat ebben a témában, akkor a cigány akit származása miatt szólnak le, az meg fehéredjen ki? Nos?
2009. nov. 17. 19:41
4/9 anonim válasza:
A kedvencem: én kövér vagyok, te hülye, én le tudok fogyni, na és te? :D
2009. nov. 17. 20:26
5/9 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy "a két fél anyázik", ami arra utal, hogy egyik se különb a másiknál, a kérdés pedig az, hogyan tudna frappánsabb anyázást, alázást, mint a másik. Kb. mint olajjal tüzet oltani.
Másfelől, az igazság szokott jobban fájni, nem a hazugság, tehát téged magadat is zavar a felesleged. Ezen vagy a fogyás segít, vagy az önértékelés olyan foka, ami alapján te magad sem a külső jegyeid, hanem a belső értékeid és a külvilág (emberek pl.) felé viszonyulásod alapján ítéled meg magad (függetlenül attól, ki mit ordít/vág a fejedhez).
2009. nov. 18. 07:22
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak a kérdésemre ez nem válasz de azért köszi :)
2009. nov. 18. 10:01
7/9 anonim válasza:
Én legalább nem fázok télen.
Én szeretem magam úgy ahogy vagyok, az ilyen szánalmas alakok beszólásaira nincs kedvem reagálni. pá!
Ha annyira dagadt vagyok, akkor rád ülök és kinyomom belőled a szuszt. Kipróbáljuk?
Valami ilyesmik:D
Szerintem az a lényeg, hogy legyél egy kis iróniával magadhoz. Így jelzést adsz a veszekedőpartnerednek, hogy ez számodra nem téma, ilyeneken nem húzod fel magad, s meg tudod védeni magad. Próbálj önbizalomtelinek hatni.
Egy kis gyakorlás az ilyen bunkókon és prímán fog menni :D.
2009. nov. 18. 20:49
8/9 anonim válasza:
"Én még lefogyhatok,de Te már nem változol,ugyanilyen paraszt,bunkó maradsz.Egyéb?" erre sose tudnak mit mondani.
2009. nov. 19. 16:15
9/9 anonim válasza:
Ledagadtoznak? Én ilyenkor azt mondom hogy én legalább tudok beszélni a hasammal:D Bár én nem kifejezetten dagadt vagyok csak kicsit súlyosabb mint kéne:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!