Hogyan lehet másképp kifejezni, frappánsan azt, hogy megtapasztalt tanácsok? Lehet átvitt értelembe is!
Megtapasztaltra gondoltam. Egy irományt készítek, amiben az egyik részben az átélt történetekről írok, és vele egyhuzamban belefűzöm, amiket tapasztaltam, hogy ezáltal segítsek, ha más ugyanebbe a cipőbe jár.
Segítségül leirom, az eddigieket:
Egyik a nehézségek leírásáról szól. Erre a "Sötétség mezejében..." címet adtam, a másikra "Kinyílt az ajtó és felvillant a fény".
Ezért írtam, hogy lehetne átvitt értelembe is.
nagyon frappánsul hangzana pl., hogy experimentális okulás...
Nm szeretnék kötekedni, de nem kellene elolvasnod pár szépirodalmi művet, mielőtt írásra adod a fejed? Jó, tudo, házi dolgozat, stb. viszont a vesszőket jó helyre tenni, ragozni rendesen és ismerni a legalapvetőbb szavak pontos jelentését nem hátrány szerintem... Ha külföldi, magyarul épp tanuló vagy, akkor pedig bocsáss meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!