Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tippek, tanácsok gólyatáborhoz...

Tippek, tanácsok gólyatáborhoz? /középiskolás,9. -ek leszünk/

Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle..még soha nem voltam táborban...az is gátol,hogy az előző iskolámban elterjesztették rólam,hogy meleg vagyok,s ez nagyon zavar,hogy ők is bántani fognak -e...:(
2010. aug. 21. 16:37
 1/5 anonim válasza:
100%
hu én tavaly voltam.. előtte én sem voltam soha táborban... és azért féltem mert dagi vagyok és hogy amiatt fognak csúfolni de semmi nem volt... szivattak minket csak egy kicsit a szervezők de ez mindenhol így van szinte :D ne félj... mért terjesztették hogy meleg vagy ? -.-
2010. aug. 21. 17:11
 2/5 anonim válasza:

jaj. én is nagyon félek. :S hétfőn megyek, deáá..

ha rágondolok, izgulni kezdek, ideges leszek, remegek, a hideg is kiráz, magyarul nagyon szarul leszek. hétfőn kiájulok a suli előtt szerintem. xD (nahaztazértnem.)

de egyébként sokkal jobb lesz a 9. :) én nagyon örültem, hogy nem jön velem senki a volt osztályomból, mert azért mégis együtt voltunk sok-sok éven keresztül, tudunk egymásról majdnem mindent, így nem lesz, aki bekavarjon. gondolom nem megy veled az egész osztály középsuliba. :D szal hidd el, jobb lesz, tiszta lappal indulsz. :)

a tábor miatt meg próbálj meg ne stresszelni, úgy kell elfogadniuk, ahogy vagy, vagy legalábbis biztos találsz 1-2 embert, aki szeretne megismerkedni veled és ellesztek. :) (mondomén, aki hasonló cipőben jár. xD) hátha neked könnyebben megy, vigasztaljon, hogy nekem nem, majd neked fog! :D

2010. aug. 21. 17:20
 3/5 anonim válasza:
előző vagyok. első, mivel szivattak? ez engem is érdekel, mert állítólag minket is fognak.. :D
2010. aug. 21. 17:21
 4/5 anonim válasza:
100%
hát az én sulimban nem volt túl dúrva. pl lufit kellett borotválni h ne pukkadjon ki... aztán csokit enni késsel villával nagyon gyorsan... aztán a derekunkra kötött madzag végére tett kanállal kellett löködni a földön lévő gyufásdobozt... majd lementünk a balatonra ott egy zsinort vezettek át mindenki fürdőruháján szóval összevoltunk kötve :d és ugy ugrálva kellett a strandolók előtt énekelni süss fel napot... aztán megkellett tanulni a boci boci tarkát visszafele .... hajnali négykor reggeli torna körbe futkározás fekvőtámasz meg minden hülyeség.... hm.. nemtom már XD
2010. aug. 21. 17:33
 5/5 anonim válasza:
100%
ja és azé mondom h nem volt túldúúúúúúúúrva mert egyik ismerős mesélte h az ő sulijában a szivatók elvették vkinek a nutelláját amit vitt, megették és beleszartak az üvegbe XĐĐ
2010. aug. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!