Tippek, tanácsok gólyatáborhoz? /középiskolás,9. -ek leszünk/
jaj. én is nagyon félek. :S hétfőn megyek, deáá..
ha rágondolok, izgulni kezdek, ideges leszek, remegek, a hideg is kiráz, magyarul nagyon szarul leszek. hétfőn kiájulok a suli előtt szerintem. xD (nahaztazértnem.)
de egyébként sokkal jobb lesz a 9. :) én nagyon örültem, hogy nem jön velem senki a volt osztályomból, mert azért mégis együtt voltunk sok-sok éven keresztül, tudunk egymásról majdnem mindent, így nem lesz, aki bekavarjon. gondolom nem megy veled az egész osztály középsuliba. :D szal hidd el, jobb lesz, tiszta lappal indulsz. :)
a tábor miatt meg próbálj meg ne stresszelni, úgy kell elfogadniuk, ahogy vagy, vagy legalábbis biztos találsz 1-2 embert, aki szeretne megismerkedni veled és ellesztek. :) (mondomén, aki hasonló cipőben jár. xD) hátha neked könnyebben megy, vigasztaljon, hogy nekem nem, majd neked fog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!