Attól tutyi-mutyi valalaki, hogy a sértegetőknek, bunkóknak nem mer visszaszólni vagy a tutyi -mutyi egy összetett fogalom?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 16:54
1/13 anonim válasza:
Tehetetlent, gyámoltalant jelent. Negatív jelző. De a fenti esetben és nem nevezném tutyi-mutyinak az illetőt...
2/13 anonim válasza:
Nem talpraesett. Úgy általában.
3/13 anonim válasza:
van aki azt mondja az is megoldás ha elengedi a füle mellett ha beszólnak neki de szerintem tutyi-mutyi ember az ilyen.
4/13 anonim válasza:
tanuld meg megvédeni magadat.
5/13 A kérdező kommentje:
jó de mi van ha valakit úgy neveltek,hogy nehezen tudja megvédeni magát vagy volt olyan élménye mikor visszaszólt és megverték.
2010. szept. 15. 18:06
6/13 anonim válasza:
A tutyi-mutyi mifelénk mást jelent. Lassú, ügyetlenkedő, tesze-tosza, esetleg önállótlan emberre mondják, aki semmit sem képes rendesen és hatékonyan megcsinálni
7/13 anonim válasza:
szerintem ha valaki nem szól vissza nem tutyi-mutyi... énis mindig elengedek mindnet a fülem mellet... minek fogalkozzak a bezsólásokkal?:D ennyit nem érnek meg x)
8/13 A kérdező kommentje:
Végülis milyen módon tudja megtanulni az ember önmaga megvédését anélkül,hogy megverjék??
2010. szept. 15. 21:15
9/13 A kérdező kommentje:
Hálistennek nemvagyok lassú,ügyetlenkedő.Mindent eltudok intézni.Mindennek utána tudok járni.Ha a boltba selejt árut veszek azt visszamerem vinni.Szóvá merek tenni dolgokat.Két gyereket szépen nevelek.Én konkrétan arra az esetre értettem mikor nálam dominánsabb kinézetű ember leugat vagy ordibál velem nem merek visszaszólni mert félek ,hogy nekem jön.
2010. szept. 15. 21:51
10/13 anonim válasza:
"Végülis milyen módon tudja megtanulni az ember önmaga megvédését"
Ezt nem tanulni kell, ezzel az ember együtt születik. Cs*szegetnek? Visszaszólsz, de nem azt, hogy b*szd meg, hanem olyat, amitől elszégyelli magát. Fizikailag cs*szegetnek? Lecsapod mint a taxiórát. Ezeket a dolgokat nem tanulni kell, hanem egyszerűen csak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!