Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Attól tutyi-mutyi valalaki,...

Attól tutyi-mutyi valalaki, hogy a sértegetőknek, bunkóknak nem mer visszaszólni vagy a tutyi -mutyi egy összetett fogalom?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem tutyi-mutyi vagy, csak józan gondolkodású!:)

Hideg vérrel, higgadtan mondd el normálisan mit gondolsz az egészről, aztán hagyd ott!

2010. szept. 16. 07:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezis olyan mint a főzés.Néhányszor odaég a rántás és egyszer csak megtanul az ember főzni.
2010. szept. 16. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az a tutyi-mutyi, aki az életben semmilyen területen nem boldogul, viszont a nagyon beszólogatós suttyókkal nem foglalkozom, kár rájuk az időt vesztegetni,

szólítsanak meg bárhol, ez töbnyire provokáció, amire lehet hogy én fáznék rá, mert "megbántottam" szegényt, túl kell lépni rajtuk.

2010. szept. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!