Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Úgy félek mikor beszólnak nem...

Úgy félek mikor beszólnak nem merek visszaszólni mit tegyek?

Figyelt kérdés

legyen szó a külsőmről vagy bármi másról...néha úgy leblokkolok

pl ha mondjuk cigányok szólnak be akkor sem merek visszaszólni pedig még a cigány barátaim azt mondják hogy nem kell félni tőlük ők is ugyanúgy szarnak

vagy legyen bárkiről is szó néha úgy leblokkolok nem merek beszólni mert félek

mit tehetnék??

2009. okt. 1. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy sem merek visszaszólni a cigányoknak, hogy jól megtermett, küzdősportot űző srác vagyok. Nem hiányzik nekem egy kés az oldalamból. Tanuld meg: a cigány, az cigány. Ne húzz ujjat velük, csak menj tovább csöndben.

Ha viszont emberek kötnek beléd, akkor is próbálj ne visszaszólni, tudjad be annak a dolgot, hogy éretlenek és kerekedj felül rajtuk. Nem kell beszarni, csak ne alacsonyodj le a szintjükre.

19F

2009. okt. 1. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Mitől félsz? Ha valaki nem szól vissza, az nem azt jelenti, hogy béna, csak nem akar vitákba, esetleg verekedésbe bonyolódni. Mondanám, hogy mosolyogj, de akkor meg azt fogják gondolni, hogy ignorálod őket, hát szerintem, ha eléred azt, hogy nem sir le rólad, hogy félsz, már az is siker. Végy erőt magadon, próbáld leküzdeni a félelmed, és minden rendben lesz. A provokációkra meg nem kell felülni!
2009. okt. 1. 21:44
 3/10 A kérdező kommentje:
jó de hát ez nem ilyen egyszerű...ha cigány ha nem ha látják hogy "alulmaradtál" annál jobban fognak basztatni...sajnos így van ez...és nem tudom én nem tudom ezt elviselni
2009. okt. 1. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem szólsz a cigány barátaidnak, hogy beszéljenek a beszólóhatósoknak??Őket nem bántják, mert cigányok, téged sem fognak piszkálni.

Másokkal meg ne foglalkozz, nem kell.Én is ilyen vagyok ez van.

25/L

2009. okt. 1. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi nem jut eszedbe, legalább azt nyögd oda, hogy mi közöd hozzá, vagy ilyet. Persze azt jól teszed, hogy óvatos vagy, mert az ember mérje fel a saját helyzetét, és ha olyannak szól vissza, aki ezek után jó eséllyel megveri, akkor jobb, ha hallgat. De azért ha valaki csesztet, akkor próbálj meg kiállni magadért. Ha meg olyan szól be, akit nem is ismersz, akkor ereszd el a füled mellett, az ilyet meg se kell hallani.
2009. okt. 1. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nem is értem, hogy miért divat ez a "beszólok neki"

nem kell vele foglalkozni. vagy ilyenekkel szeretnél barátkozni?

2009. okt. 2. 02:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

a cigókkal vigyázni kell, fel kell mérni, hogy ha a visszaszólás után eldurran az agyuk, akkor meg tudod-e védeni magad. ha nem, tényleg hagyd a pycsába. :)

mert aki verekedni akar (bandában, jóhogy), az úgy szokta, hogy beszól 100 embernek, és az 1 amelyik visszaszól, az lesz az áldozat. a többi 99 pedig fényezi az egóját.

2009. okt. 2. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Harcművészetről, küzdősportról nem hallottál?

Ajánlanám a karate 5 fő ágát: Goju-ryu karate, kyokushina karate, Shito ryu karate, Shotokan karate, Wado ryu karate

Illetve ezen kívül::: aikido, takee wando box, kick box, defendo

csak ajánla tudim ezeket

2010. okt. 30. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy régi kérdés, de ha Miskolcon beszólnak és nem szólsz vissza csak jobban fognak szopatni. Lehet ők így szűrik ki a nem ittenieket.
2013. nov. 8. 22:05
 10/10 anonim válasza:
73%
nem emberek, itt nem az a gond, hogy nem mernék visszaszólni, hanem az, hogy ezek megtehetik azt, hogy utána belémbassza a kést és 2 évvel megússza, akkor is, ha meghalok! ez itt a gond! a cigányokat nagyon védi az állam! ha a magyarokat védenék, vissza mernék szólni. ja meg ha esetleg megverem jól, mi les abból? rendőrség, bíróság, börtön! neki persze nem!
2016. jan. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!