Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan történeteket várok a...

Olyan történeteket várok a tömegközlekedésről, mikor idős emberek, tolakodnak fellöknek, beszólnak stb! Sőt olyan idős emberek reagálását várom akik magukra ismertek a felsorolásból! Miért csinálják? Ha lehet írjátok, írják meg a korukat is!

Figyelt kérdés
Illetve egy találós kérdés: az idős nénik miért szeretik macerálni a kisbabákat, úgy hogy közben nem is ismerik őket? Talán testrablók?
2010. nov. 2. 23:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%

Azért, hogy tudjanak panaszkodni, nincs nekik már jobb dolguk, azt sem értem h minek kell bevásárolni menni reggel 7 órakor mikor a legtöbben suliba mennek... (tisztelet a kivételnek)

16F

2010. nov. 3. 00:01
 2/23 A kérdező kommentje:
A következő miatt várandós voltam a kislányommal (24 évesen és 8 hónapos terhesen napi 1,5 órát utazgattam oda-vissza) A metróban valaki át szerette volna adni a helyet- mondanom se kell, hogy teljesen tele volt- (legtöbbször nem fogadtam el), de most jól esett volna leülni, mert iszonyatosan szédültem és hányingerem volt). Hangosan megköszöntem, majd elindultam a nem is olyan messze lévő hely irányába. Majd egy idős néni úgy szaladt, hogy konkrétan mikor nekem jött fájt. Rohant a helyért, mikor a hölgy aki át szerette volna adni a helyet szólt neki, hogy a kismamának szeretné átadni, még ő volt megsértődve. Hogy ő milyen öreg és fáj a lába, meg nyomta ott a litániát minden nyavajájáról! Szóltam a hölgynek, hogy hagyja csak hagy üljön le a néni. (Gondolom fáradt volt mert versenyt kellett futni a többi öreggel a Lehel piacon a csirke farhátért, NDK gurulós szatyorral!) Nem szemtelenkedni szeretnék, csak megérteni!
2010. nov. 3. 00:05
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Sztem hülye vagy. Én nem adtam volna át a helyet. Márcsak azért sem, mert ezzel azzal a nővel is kicsesztél, aki át akarta adni neked a helyet, hiszen nem mellé álltál a vitájukban, hanem a vénasszony mellé
2010. nov. 3. 00:08
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Én ezek szerint mázlista vagyok, mert már lassan 20 éve koptatom a BKV járatait, nap mint nap, de még soha nem találkoztam ilyen fellökős idős emberrel. Pedig a 7-es busz a vonalam, és a Bosnyák tértől (a piactól) indul.
2010. nov. 3. 00:12
 5/23 A kérdező kommentje:
Lehet, csak tudod mikor az ember szédül és a hányás határán van nem áll neki vitatkozni! :) Nagyon erőszakos volt és rettentő kínos volt (nekem is), hogy ott kiabált azzal a szerencsétlen nővel. Amúgy utána mellém (mellénk) keveredett valahogy és mondta, hogy neki égett a képéről a bőr, hogy a néni ilyen bunkó!!! Tudod ez az okos enged.... Amúgy én raptoroknak hívom őket (persze csak magamban)!
2010. nov. 3. 00:12
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

"Vidéken", megyeszékhelyen is létező jelenség, nem kell hozzá BKV vagy Lehel piac.

Szituáció:

6:55-kor induló (fél 8-ra ér végállomáshoz), tipikusan diákokat és munkába induló embereket fuvarozó autóbusz. Tömegnyomor(, mert akkor még nem indítottak egyszerre kettőt, egy csuklóst és egy rövidet).

Harmadik megállóban már mozdulni sem lehet. Özönleni kezdenek a nyugdíjas nénik.

Vak srác, olyan tizenhat éves forma, természetesen ő is diák, felszáll. Kezében fehér bot, tekintete kissé homályos: egyértelmű jelzés. Természetesen kapaszkodna, nem tud. Valaki észreveszi, megkérdezi, segíthet-e (teljesen korrekt), átadná a helyét. Srác elfogadja, (közben a távolban egy néni ráteszi a gurulós szatyrát a lábamra, nem fáj - bakancsot hordok) - DE:

Egy néni a srác elé vág, belekönyököl, szó szerint átgázol rajta és lehuppan. Aztán, mikor a fiú hozzáér, káricsál, hogy milyen ez a mai fiatalság. Tájékoztatják, szerencsére, hogy mi a helyet. De morcosan ücsörög tovább. Közben MINDENKI tudja, hogy balra nagy ívben kanyarodunk! Még jó, hogy a srác nem vágódik el. Ja és lám, kanyar után nem sokkal buszmegálló, piacos népség leszáll, néni is. Persze.

:/

Lassan mindennapi jelenet.

2010. nov. 3. 00:20
 7/23 anonim ***** válasza:
25%
Nem az idős emberek csinálnak ilyet hanem egypár ember! Általánosítani ostobaság! A fiatalok mindegyike nagy műveltségű kifogástalam viselkedésű grál lovag!
2010. nov. 3. 00:27
 8/23 anonim ***** válasza:
32%
ilyenkor gondolj arra hogy te is leszel öreg...:D
2010. nov. 3. 00:29
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
nekünk hajnalba a teli buszon az öregek( kérdezem én hova mennek ilyen korán?) tömött buszon ordibálnak és lökdösődnek.. nem értik meg hogy nem tudunk beljebb menni.. multkor a fél busznak le kellett szálnia hogy az öregnéni leülhessen.. felháboritó.. föleg az mikor ordibálnak hogy menjetek beljebb, sikerül egy kicsit beljebb menni, következő megállóban meg már ő ordibál azoknak akik fel akarnak szállni hogy nem tudnak beljebb menni.. és ez minden reggel ..
2010. nov. 3. 00:52
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanez a típusú nyanya 40 évvel ezelőtt is vígan ült a buszon, nyitott szájjal rágógumizva, és már akkor sem adta át a helyet a nálánál rászorulóbbaknak. :-(
2010. nov. 3. 00:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!