Olyan történeteket várok a tömegközlekedésről, mikor idős emberek, tolakodnak fellöknek, beszólnak stb! Sőt olyan idős emberek reagálását várom akik magukra ismertek a felsorolásból! Miért csinálják? Ha lehet írjátok, írják meg a korukat is!
Hű rengeteg ilyen történetem van, két kedvencem.
- Állunk a buszmegállóban kisebb tömeg, utoljára érkezik, egyébként fiatalos,szerintem teljesen egészséges, de kétségtelen nyugdíjas korú nő. Beállt a busz. A nő szó szerint a kosarával elkezdte püfölni az ott állókat és kiabálta: Idős nyugdíjas vagyok, engedjenek. Egy valóban idős néni, aki alig állt a lábán, halkan mondta nekem, miután őt is majdnem lecsapta a nő. Én is az vagyok.
- Vártam a buszt, páran voltunk köztük egy idős házaspár, beállt a busz, én a tábla alatt álltam, a busz előrébb állt meg, dilisek rohantak utána, majd a busz visszatolatott és pont előttem kinyitotta az ajtót. Teljesen üres volt a busz, én felszálltam a férfi szószerint felökött a lépcsőn, ráfeküdt a hátamra, a buszsofőr majd kiesett az ülésből úgy röhögött, hogy a barom feltolakszik az üres buszra. Illetve tolakodott volna, de ott voltam és nem tudtam moccani sem.
Istenem, lehet, hogy én is leszek idős, de most annyira, de annyira utálom őket.
Ja és megkérdeztem pszichológust, hogy miért ilyenek az öregek. és azt mondta, azért mert elszállt felettük az idő, kikerültek az élet körforgásából és így próbálnak bizonyítani maguknak. Ezért utaznak csúcsidőben, mennek akkor orvoshoz, boltba, mikor a "fiatalok", mert úgy érzik, nekik is dolguk van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!