Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Karácsonyra jó ötlet a színház...

Karácsonyra jó ötlet a színházjegy ajándékba?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Már annyira nincs semmi ötletem. Család és barátok színázba járó emberek... És arra gondoltam, idén MINENKI színházjegyet kapna. Nincs sok macera így az ajándékozással..
2009. nov. 12. 11:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

utolsó, nyilván 16 év alatti vagy, így elfogadható a hozzáállásod.

Én évek óta nem kérek ajándékot, persze kapok vmi apróságot mindig. De a karácsony nem az ajándékozásról szól. ezt az emberek nagy része nem érti meg, bár most mivel sokak szarban vannak pénzügyileg, így kénytelenek lesznek.

2009. nov. 12. 15:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Persze, nem karácsonyra fogják kapni a jegyet, csak karácsonykor, valamikor a két ünnep közé eső vagy januári darabra. :)

Kedves lekevésező hozzászóló. Mondanék neked két dolgot. Egy színházjegy átlag 3-4 ezer Ft/fő. A családunk és a baráti körünk cirka 20 főből áll, ezt szorozd fel légy szíves. Nem kevés összeg. Arról nem beszélve, hogy mi soha nem az értékre megyünk, hanem az ötletességre.

Mellesleg Gyed-en vagyok, tehát nem tobzódom a pénzben, annak ellenére, hogy nem vagyunk szegények, de nem is szórjuk a pénzt két kézzel.

Többieknek nagyon köszönöm! :)

2009. nov. 12. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!