Karácsonyra jó ötlet a színházjegy ajándékba?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Már annyira nincs semmi ötletem. Család és barátok színázba járó emberek... És arra gondoltam, idén MINENKI színházjegyet kapna. Nincs sok macera így az ajándékozással..2009. nov. 12. 11:12
1/12 A kérdező kommentje:
Minenki = Mindenki.
2009. nov. 12. 11:14
2/12 anonim válasza:
sztem jó ötlet! hasznos,értelmes és szórakoztató.főleg ha olyan előadást néz meg mindenki,ami az Ő stilusa.ugyhogy sztem jó az ötlet!!
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Igen, úgy gondoltam, hogy személyreszabottan/család venném meg, tehát nem mindenkinek ugyanarra és ugyanakkorra.
2009. nov. 12. 11:45
4/12 anonim válasza:
Idénre én kifejezetten kértem a férjemet, hogy ne vegyünk egymásnak semmit, hanem menjünk el az Operettszinházba!:)22/L
5/12 anonim válasza:
Csak az időpont kiválasztására is figyelj. :-) Én szeretem a színházat, de pl. hétköznap nem tudok elmenni, mert másnap munka, illetve este 8-ig dolgozom, és ez rendszerint ütközik. Szóval arra is figyelj, hogy alkalmas időpontra vegyél nekik jegyet, ha nem tudnak elmenni, az azért kínos lehet. :-)
6/12 anonim válasza:
én nagyon örülnék neki :) sajnos magamtól nem veszem meg sosem a színházjegyet, mert mindig sajnálom a pénzt a szórakozásra...pedig imádom a színházat
7/12 anonim válasza:
hát én nem örülnék neki az biztos! főleg nem karácsonyra! az a szeretet és a család ünnepe! egész évben van idő szinházra.
8/12 anonim válasza:
13:54 - Ki mondta, hogy a színházjegy karácsony napjaira szólna?
9/12 anonim válasza:
az ajándék az ajándék. legyen szó egy kocsiról, nyakláncról, egy bekeretezett fotóról, színházjegyről, egy rajzról, stb...
amit szívesen szívből adsz az ugyanolyan jó mint bármi más.
10/12 anonim válasza:
Szerintem egy színházjegy karácsonyra kevéske. Szóval lehet az, jó ötlet, de én biztos csalódott lennék. Kell még mellé valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!