Az ilyen kéregetők kit akarnak hülyének nézni?
Van egy kis csaj, aki kéreget a vonat állomáson. Ez oké, kéregessen, max nem adok (mert már többször láttam arra, és érdekes "mindig" elhagyja a jegyét, vagy a pénzét), de kit akar azzal átverni, hogy megveszi a jegyet azért, hogy felszálljon a vonatra kéregetni?
Az azért poén, hogy vesz jegyet, hogy bejöhessen arra a részre, ahova csak jeggyel lehet bemenni azért, hogy kéregessen, hogy nincs jegye....
Kit akarnak ezek hülyére venni? Mert még a turista is látja, hogy arra a helyre jeggyel lehet csak bejönni. Bejön gond nélkül a jeggyel elérhető részre, majd előadja, hogy elveszítette a pénzét?
Nem csak 1 ilyet láttam, de komolyan ennyire butának nézik az embereket?
Én egyszer szégyelltem el magam nagyon, ha kéregetőt látok, már kb autómatikusan elfordulok, egyrészt mert többsége piára, cigire költi, másrészt, mert annyi pénzem sincs, hogy nekem elég legyen.
De pár napja párommal sétáltam, és jött egy ember, hogy elnézést, tudnának e segíteni. Rögtön mentem tovább, de párom megállt. Aztán kiderült hogy szegénynek ellopták a cuccait, és csak arról érdeklődött, hogy a telefonját hol tudná feltölteni...
Nem vesz jegyet.
Belóg, vagy ad valami aprót az őröknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!