Miért van az hogy itt nagyrészt kedvesek az emberek és megértőek, de a "való világban" nagyon nehéz ilyen embereket találni? Sőt ha valakivel csak úgy elkezdesz beszélgetni még hülyének is néznek.
Tudod a rendes, kedves emberek már rég rájöttek, hogy nem érdemes rendesnek, kedvesnek lenni és inkább úgy bánnak az emberekkel, ahogy ők bánnak velük.
A másik fele meg egyszerűen begubózik, visszahúzódik, csendben marad mert elege van, csalódott, stb. Nehéz velük találkozni.
Aki idejön, az beszélgetni akar, ha meg csak úgy megszólítasz valakit az utcán, az nem biztos.
Egyébként meg ülj be egy orvosi váróba, vagy vonatra, engem mindig megtalálnak a beszédkényszeresek.
Én is azt tapasztaltam, hogy itt sokkal több ember engedi ki a gőzt, és mar bele a másikba. Itt adja ki egyrészt a felszaporodott indulatait, azt a mérget, haragot zúdítja itt más nyakába, amit a főnöke, vagy éppen párja szemébe nem mert, nem akart megmondani.
Akkor boldog, ha itt learatja erkölcsi győzelmét, és a másikat a földbe döngölte. Szinte süt sokból a rosszindulat, és hasonló akármi.
Talán itt bátrabbak, talán itt úgy érzik, hogy ők diktálhatnak, pedig nincs más, minthogy itt kiengedheti magából a gőzt anélkül, hogy valójában valami retorzió érje miatta.
Én próbálok itt is kedves lenni, és a való éeltben is. Az már más kérdés, hogy nem mindig sikerül.
De szerintem itt sem valami kedvesek az emberek. Persze vannak tök jó fej, segítőkész tagok, de vannak olyanok, akiket csak a rosszindulat hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!