Miért van az hogy itt nagyrészt kedvesek az emberek és megértőek, de a "való világban" nagyon nehéz ilyen embereket találni? Sőt ha valakivel csak úgy elkezdesz beszélgetni még hülyének is néznek.
Itt sem mindig kedvesek az emberek..Nézd meg a családi oldalt..:( Eltérő a véleményed, rögtön leparasztoznak.
A városi, főleg a pesti ember, tényleg nem barátságos..mintha mindig rohannának..Mondjuk, abba a környezetben, lehet, én sem lennék az..
Rohanó emberrel ne akarj beszélgetni..ülj vonatra, távolsági buszra, zsibbad a füled mire leszálsz.
Öreg néni elmeséli "jányságát". Középkorú nő szidja a mai fiatalokat, idősebb dicsekszik zseni unokáival.
Csak zseni unokák vannak..na, ezt a réteget kerülöm.
(irigy vagyok, nincs unokám)
Férfi mellé soha nem keveredek...Vagy pia, vagy bagó szaga van...Ha egyik sem, akkor ő a "macsó"..vagy jópifizik.
Mindenütt -kivéve rohanóval- lehet beszélgetni.
Ha olyan témát hallgatsz meg, ami ŐT érdekli..Elég bólogatni.
Kedves 11-es!
Ha távolsági buszra ülsz, először ülj a külső ülésre, a belsőre tedd a táskád, vagy valami sapkát, egyebet, mintha ott már ülne valaki.
Amikor neked szimpi (vékony testalkatú) diáklány szállt fel, amikor melléd ér, ajáld fel neki a külső ülést, és te húzódj be az ablak mellé.
Ahogy elindul a busz, előveszi az iskolai jegyzeteit, fülében a füldugó, hallgat valami zenét.
Senkinek a jányságát nem kell végighallgatnod, vagy az unokáról a disz-áradatot, stb.
Egyébként tetszett, amit írtál, de nagyon igaz!
Köszi 12 !
Kipróbálom !! Mert engem is mindig megtalálnak a szófosók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!