Erkélyen grillezhetünk?
szerintem nem szabad, mert tűzveszélyes.
továbbá, ha én lennék a szomszédod tuti elküldenélek melegebb éghajlatra, már bocsi.
de gondolom te sem szívesen szagolnád más füstjét.
én sem ajánlom. a pontos szabályokat nem tudom, de szinte biztos, hogy egy-két szomszéd odarohanna megmondani a magáét.
esetleg van ismerősötök, barátotok, akivel lehetne társulni? mármint, közös grillpartit tartani vele, ha neki megfelelő helye van hozzá. társasági programnak sem rossz.
Először is, remélem, nem lakunk egymáshoz közel!:)
Másrészt, a Holt-Tisza parton van egy sporttelep, ahova kimehettek grillezni. Csak úgy, bejelentkezés, minden nélkül. Ha lehet, inkább ott már, mint a hetediken...
Szolnok, 9.emeletről írok:
Engem NAGYON zavarna, ha most alattunk 2vel grilleznének,röhögcsélnének,ordítoznának és persze füstölnék tele a fentebbeket.
Egyéb társas elfoglaltságot találjatok ki szerintem.
Puszi :)
köszönöm a válaszaitokat,akkor be fogunk szerezni egy elektromos grillsütőt :)
utolsó válaszolónak csak annyit,h nem arról van szó h ordítoznánk,mint írtam ketten vagyunk!!Röhögcsélés..na ne h már azt se lehessen :D a füst oké,engem is biztos zavarna ha a frissen kiteregetett ruháimat füstösen szedném be,és moshatnám újra,de ne h már az ember ne röhögcsélhessen az érkéjén v ne szórakozhasson :D egyéb társas elfoglaltsággal meg nem fogok tudni olyan húst készíteni aminek grilles íze van..puszi :*
Már én is gondoltam rá,de tényleg annyira a másik ember semmibevételével felérő cselekedet,hogy nem szabad.
A faszenes grill bizonyos fázisban nagy füsttel jár,és annak sem jó,aki csak ezt kapja,de a grillmesternek is tele megy a tüdeje a füsttel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!