2-3 ilyennel (LINK) lehetne akváriumot üzemeltetni mondjuk az erkélyen?
Ha az erkélyre süt a nap, akkor minek ez. Amugy ez csak optikai csalódás, mert a szobában sőtét van, és ezért tünik olyan világosnak az üveg.
Ez pont annyi fényel világít, mint amennyi az üveg tető fölötti részére esik, csak a szobában szétszórja a fényt, és így nincsenek árnyékos részek.
Fölösleges ilyet készítened, kivéve ha nincs kunyhód.
Ezt már láttam régebben, poén, de inkább tegyél ki az erkélyre egy napelemeket, úgy be tudod hozni az áramot.
Sőt, ha elég sok napelemet raksz ki (tele rakod a tetőt, kb 4 millió forintból már megoldható) akkor vissza is tudsz táplálni az órába áramot és majd az elmű fizet neked :D
"egy napelemeket" ezt jól leírtam. De linkelem:
Egy kisebb olcsót vettem próbából, a boltban nem volt olyan sokféle, csak választottam egyet olyan 5ezer Ft körül. Aztán itthon rákötöttem egy ledet, kiraktam ablakba a napelemet és világított bent a led, csak nem tudom kint rögzíteni sehogy, mert az első emeletről a párkányról leesik, és az ablakot muszáj becsuknom, már hideg van. Erkélyre könnyebb lenne kirakni, ott az asztalra is lehet, vagy a korlátot végigpakolni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!