Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért szívogatják a taknyukat...

Miért szívogatják a taknyukat a srácok?

Figyelt kérdés

Nem általánosítok, de a körülöttem élő srácok nagy része ezt csinálja és olyan undorító. Például evés közben is, de azon a szörcsögő-hörgő vagy nem is tudom milyen hangon, mikor hallod rajta, hogy torokra szívja. Fúj. Szerintem nagyon gáz, nekem már sokszor hányingerem van tőle. A lakótársam is ezt csinálja és rossz egész nap hallgatni. A bátyám is csinálja, meg még pár barátunk. De miért, könyörgöm miért? Nem lehet kifújni? Evés közben pláne...attól jobban csúszik a kaja?

Csak szerintem oltári nagy böszmeség ez?

2013. okt. 3. 09:18
 1/3 Mirk ***** válasza:
100%

Mert kulturálatlanok, neveletlenek és bunkók?

Ennél már csak az a jobb, amikor valaki a kezébe fújja az orrát, aztán lecsapja a "terméket" a földre. Mondjuk ez inkább a 40-50 év feletti férfiak szokása.

2013. okt. 3. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Mirknek igaza van, annyival toldom meg hogy amikor valaki "pupúzik" - azaz kitúrja a taknyát aztán eszegeti - na annál gusztustalanabb undorítóbb dolog nincs...

Felőlem orrvájárkodhat a négy fal közt, de ezek a metrón, buszon, nyílt utcán is csinálják :SSS ezek vajon a WC-papírt is kispórolják?

2013. okt. 7. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
De legalább nem szarják össze az udvart...
2013. okt. 19. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!