Párom mindig evés után megköszöni a kaját. Nem értem miért teszi, hiszen egyértelmű, hogy főzök azokra akikkel egy házban élek. Többször mondtam már neki, hogy nem kell megköszönnie mert engem zavar de nem foglalkozik vele. Van megoldás?
Én is megköszönöm, bárki főzte is. Így illik, így neveltek.
Nekem is megköszönik az ebédet, vacsorát, ha én főzöm meg, vagy készítem el. :)
Ez tipikus "nincs gond a kapcsolatban hát csináljunk"
Gratulálok,nem irigylem a párod!
Úgy látszik, ez csak neked furcsa....
Az én párom is megköszöni, sőt, én is meg szoktam, hiába, hogy én főzök, de ő is megdolgozott azért, hogy az asztalra került az az étel. Ez ilyen társadalmi szokás, tudod, egymás iránti tisztelet, ilyesmi..
Neee, állandóan mindent megköszön?!?!
Biztos találsz jobbat, mondjuk olyat akitől kapsz egy pofont ha nem a kedvencét főzöd! Ne alkudj meg, neked is jár az elismerés.
Különben sokat gondolkoztál, hogy kiírd-e ezt a kérdést, vagy hirtelen felindulásból jött?
Nem lenne egyszerűbb azt mondani automatikusan hogy szívesen, jó étvágyat?
Mindig megköszönjük az ételt.
Ezt tanították már az óvodában is, nem csak a szüleim.
Az legyen a legkevesebb, hogy az udvariasság zavar.
Megoldás, hgy mosolyogsz, és szívesen veszed, hogy értékelik a munkádat, a főztödet.
ferfi letemre altalaban en fozok, sutok otthon. ellenben akkor is mondom, hogy koszonom az ebedet, vacsorat, stb, ha en csinaltam. asszony ezen mindig nevet. ez van. jobban zavar, hogy az angolok, akikkel ebedelek meg azt sem mondjak kaja elott, hogy jo etvegyat.
valaki emlitette a nyarspolgari szajtorlest. az milyen? modoros?
Párod úriember nem csibész. Már ez is baj? Van megoldás, válj el és menj egy kaja után illemből böfögő beduinhoz.
Vagy jobb lenne olyan mint az a szomszédom, aki (mindig részegen) az asszony fejére borítja a tál kaját, ha az valamilyen ok miatt mást főz és nem azt amin előző nap megegyeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!