Párom mindig evés után megköszöni a kaját. Nem értem miért teszi, hiszen egyértelmű, hogy főzök azokra akikkel egy házban élek. Többször mondtam már neki, hogy nem kell megköszönnie mert engem zavar de nem foglalkozik vele. Van megoldás?
Nem is értem. Egyes nőknek az nem tetszik ha nem köszön meg semmit, mert akkor azt hiszik hogy nem értékelik őket.
Ha meg megköszöni az sem jó.
Őt így nevelték ... szerencsére. Ha egy tirpák párod lenne akkor meg az lenne a baj és egyből tudnád értékelni a jó modort.
Amúgy az én párom is megköszöni és én ennek örülök, mert a munkámat valaki észreveszi.
Nekem azt tanították, hogy mindig illik megköszönni az ételt, mert ugye ahogy egy korábbi válaszoló írta, nem magától lesz. Meg is szoktam köszönni.
Viszont van egy barátnőm, aki mindig azért sír, mert a barátja egyszer sem mondta neki, hogy "köszönöm".
Szerintem butaságokat gondolsz, már nem azért. :D
Ételt csináltál (részben) NEKI, Ő pedig megköszöni.
Olyan idegesítő lenne tényleg?
Örülj! :D
Illem, nevelés.
Párom is megköszöni mindig. Jól esik, pedig mindig főzök.
Engem is így neveltek, én is mindig megköszönöm az elém rakott ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!