Ti is leragasztjátok vagy eltakarjátok a webkamerátokat, ha nem használjátok? (Féltek, hogy megfigyelnek benneteket? )
Figyelt kérdés
Oké, egyáltalán nincs bizonyítékom arra, hogy megfigyelnének, de azért mégis csak jobb érzés, ha leragasztom! :D
Van valaki, aki hasonlóképpen érez?
2013. aug. 30. 21:32
11/18 anonim válasza:
anyám egy HATALMAS papírt ragaszt rá RAGASZTÓSZALAGGAL, hogy a fél képernyőt eltakarja, de neki ez nem számít
12/18 anonim válasza:
Eszembe sem jutott! De most azonnal a fal felé fordítottam.
13/18 A kérdező kommentje:
A mikrofonnal semmit, nem csinálok, nem szoktam beszélgetni senkivel. Hangokat sem adok ki nagyon gépezés közben.:D
Szóval sok mindent nem hallgathatnak le :D
2013. szept. 1. 01:01
14/18 A kérdező kommentje:
01:15-ös! Tépj le egy apró papírdarabot és ragaszd le neki azzal! :P
2013. szept. 1. 01:02
15/18 anonim válasza:
Nagyon is jogos a félelmed. Én már futottam bele olyan programba, ami egyszerű kamerás bohóckodásnak álcázta magát, de a képanyagot nyomta ki folymat neten. Az volt a szerencsém, hogy a laptopomon nem volt fent a webkamera drivere és az oprendszer nem ismerte fel alapból, így jelenleg működésképtelen. Csak fekete képet láthatott a "kukkoló". Ennek fényében nem is tervezem működőképessé tenni a webkamerámat. Sajnos nekem is ilyen burkolatba integrált kamerám van, amit csak takargatni lehet, elfordítani nem.
16/18 anonim válasza:
Nekem nincs külön kamerám, hanem be van építve a monitorba. Még sosem jutott eszembe, hogy letakarjam.
17/18 anonim válasza:
Letakarni nem szoktam, de időnként bemutatok a kamera felé, hátha figyel valami k.cs.g xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!