Miért van terjedőben manapság az a gondolat, hogy "nincs igazi férfi"?
Fene. Ezzel lehet pik-pak felba$zni az agyam.
Sok begyöpösödött, telhetetlen, hisztis, mártirkodó, ostoba, elégedetlenkedő, elkényeztetett szűzku'rva hápogja ezt. Azt sem tudják mit akarnak, de epekednek a szőke herceg után és ledegradálják a férfiakat. Mintha ők $zarták volna a spanyol viaszt!
Sorban osztogatnám a csattanós r!bancpofonokat az ilyen nőnemű egyedeknek.
27/N.
Az utolsó kicsit nyersen fogalmaz, de igaza van. Én is napi szinten tapasztalom facebookon, hogy ezt többségében olyanok írják ki, akiknek még 1 normális kapcsolatuk sem volt, vagy még egyáltalán semmilyen se.
A "páváskodásról" annyit, hogy kinövik. Volt ilyen ismerősöm, rendesen ki is nőtte, bár ez emberfüggő.
Meg mi számít igazi férfinak? Sok lány álomvilágban él, és várja a szőke herceget fehér mercédesszel, tökéletes testtel. Ezek azok a r*bik, akik nem adják lejjebb, és mindenkit lenéznek. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, hadd álmodozzanak csak életük végéig.
Bocsánat, csak fel ment bennem a pumpa.
27/N
3/7!
Hogy állítod azt, h 25 év felettiek igazi férfiak?
Én 24 vagyok, s 2 húgomat is felneveltem!
Most egy internetes szervernél dólgozom,
ahol azt látom, hogy a 30+ os "férfiak"
az erotikus hírdető óldalakat böngészik egésznap!
Az az, hivatásos lányokat kerget a 90% uk!
Semmi méltóságuk nincs!
S, te azt jelented ki, hogy a 25 év alattiak.....
Ha te nem is mozogsz olyan társaságba,
hidd el vannak igazi fiatal férfiak!
Még annyit a kedves kérdezőhöz,
h a mai lányokat gyógyítani kellene!
Mert milyenek a mai lányok?
Mindenbe a rosszat látják bele, s amit a facén ólvastál,
az az ő hangjuk! Úgy gondolom, hogy
mindig a nőké a választás és őket kell befolyásolni, sajnos!
Minél jobban megakarod győzni őket valamiről,
annál jobban ellekeznek! Tehát, ha utat engedsz
a hülyeségüknek, (nincs igazi férfi) akkor akarnják az hinni, hogy de már pedig van!
Azok a nőnemű egyedek, akik állandóan ezt hangoztatják (ide tartozik a "minden lány nőnek születik, de férfivá senki, mert azt ki kell érdemelni" gagyi és ostoba szöveg is), azok általában örök vesztesei egy párkapcsolatnak.
Ismerősömnek ilyen csaja volt. Összejöttek, majd miután a lány állandóan "az igazi férfi..." meg "nincs igazi férfi ha..." hülyeségekkel teleírta a fiú facebook oldalát, azután a fiúnak elege lett, és dobta. (élőben is ilyen volt a lány)
Én nem értek rengeteg lányt. Ők ne változzanak semmit, mert hát ők tökéletesek ugye....de állandóan hangoztatják, hogy "nincs igazi férfi"....én meg vissza szoktam kérdezni, hogy : miért, igazi nő van?
Van erre egy tökéletes hasonlat :
"Kamu hajszín, kamu barnaság, kamu mellek, kamu viselkedés, kamu körmök. És ezek a nők az igazi férfit keresik....."
Sztem ez mindent elmond az ilyenekről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!