Káromkodni néha szoktam, és lány vagyok, az alábbiakat szoktam mondani, fiúk, szerintetek ez visszataszító?
Figyelt kérdés
Általában csak néha kötőszóként hogy hubazz' vagy ba.meg, ha mérges vagyok, a fxxxom kivan, és néha, ha tényleg über felhúz valaki akkor a büdöstetves k. pi.ba - ezt most tényleg annyira gáz?
Főleg, mert egyébként jó beosztásban dolgozom, persze munkahelyen nem káromkodok.
2013. júl. 31. 07:44
11/15 anonim válasza:
Ha néha szoktál, és olyan társaságban, bizalmas körben, ahol nem gáz, akkor sztem addig nem gond, amíg nem minden kötőszava ez az embernek, nem minden helyen és minden társaságban beszél így (pláne nem ismeretlen emberekkel) és nem csökken le proli szintűre a szókincse. Mert akkor taszító, mindkét nemtől, de nőktől még inkább sztem (és én is lány vagyok). Egy nő legyen nőies és elegáns legalább nyilvános helyen, akkor is, ha karakánabb, nemcsak kocsisként káromkodva lehet szókimondó vki. De a saját társaságában vagy egyedül nyilván a legtöbb embernek a száján kiszalad egy-két csúnyább szó, emiatt nem feltétlen kell szégyenkezni.
12/15 A kérdező kommentje:
Helló, igen, csak ismerősi körben szoktam, sosem tenném még egy boltban se ezt, de ugye, hogy jól bír esni egy kis káromkodás! :-)
2013. aug. 1. 02:05
13/15 A kérdező kommentje:
9. Sajnállak, ha te tényleg ezt gondolod, szánalmas vagy, komolyan mondom. :)
2013. aug. 1. 07:28
14/15 A kérdező kommentje:
10. Mégis, milyen alapon minősíted ilyen lenézően a csöveseket?
Lehet hogy nem káromkodsz (vagy ki tudja)de intelligenciából még bőven van mit bepótolni.
2013. aug. 1. 07:31
15/15 anonim válasza:
Egyszer egy külföldit kérdeztem,hogy szeret-e itt lenni nálunk.Azt válaszolta,hogy igen,csak nem tudja megszokni,hogy itt mindenki káromkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!