Káromkodni néha szoktam, és lány vagyok, az alábbiakat
szoktam mondani, fiúk, szerintetek ez visszataszító?
Figyelt kérdés
Általában csak néha kötőszóként hogy hubazz' vagy ba.meg, ha mérges vagyok, a fxxxom kivan, és néha, ha tényleg über felhúz valaki akkor a büdöstetves k. pi.ba - ezt most tényleg annyira gáz?
Főleg, mert egyébként jó beosztásban dolgozom, persze munkahelyen nem káromkodok.
Nézd, a legtöbb ember csúnyán beszél, tisztelet a kivételnek de azt gondolom ez általános. A gond azzal van, hogy tényleg beépül a beszédbe mint "kötőszó" és egy idő után észre sem veszed hogy ne azt mondod hogy "a mindenit", hanem azt hogy "b**** *** *** ** **** *** ****" :)
Próbáld meg visszafelé. Amikor valami olyat mondanál hogy ... tudatosan próbálj valami lazább "kötőszót" mondani. Lehet egy idő után beáll a dolog :)
Persze az sem mindegy, hogy milyen társaságba beszél az ember csúnyán.
2013. júl. 31. 08:02
4/15 A kérdező kommentje:
3.: Tulajdonképpen miért zavaró ez annyira?
2013. júl. 31. 08:06
5/15 anonim válasza:
Dehogy zavaró. Szókimondó vagy és öszinte. :D Mi ezzel a baj?
2013. júl. 31. 08:08
6/15 anonim válasza:
Csak nyugodtan legyél szókimondó,minden ember szót-kimondó,de Te ezt "fejeld" meg azzal,hogy nem vagy trágár. Azt hagyd meg a trágároknak. Minél közelebb van valaki az "ösztönös" szinthez,annál nagyobb munka és probléma a gondolkodás és annál mocskosabbul beszél. Gondolhatod miket mondhatnak a rovarok,bogarak,bár erre is van egy ellenpélda;Gregor Samsa / Kaffka:Àtváltozás/,de egy példa,nem példa. Inkább csilingeljen a a pici pofid,mint szörcsögjön az arcod!
2013. júl. 31. 08:37
7/15 A kérdező kommentje:
filoszmen :)
2013. júl. 31. 08:39
8/15 anonim válasza:
A munkahelyeden miért nem káromkodsz, ha szerinted abban nincs semmi kivetnivalo?????????
2013. júl. 31. 09:31
9/15 anonim válasza:
Primitív vagy. De visszatudod magad fogni. És tudod is magadról. Nincs ebben semmi gáz, nem lehet mindenki kifinomult, nőies nő. Körmösparasztoknak is helye van a világban.
2013. júl. 31. 12:51
10/15 anonim válasza:
Akárhogy is nézzük, ez nem helyes, nem szép, nem jó, nem kívánatos. Ez visszataszító, sérti a fület. Ha egy szép, ápolt, kulturált nő káromkodik, az ugyanolyan szörnyű és elfogadhatatlan, mintha egy részeg csöves teszi. Igen: amikor káromkodsz, semmivel sem vagy kevésbé visszataszító, mint egy lepukkant, részeg, büdös, primitív csöves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!