Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Milyen egy jó gothic lolita?

Milyen egy jó gothic lolita?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy gondoltam, kipróbálom, milyen lehet lolinak lenni, ugyanis már régóta gondolkoztam ezen. Ha már csinálok valamit, csináljam is jól - az öltözködéssel, sminkkel nincs sok problémám, viszont az érdekelne, ezen kívül mit jelent lolitának lenni?

Gondolom, nem csak kinézetre alapul, hanem kihatással van a viselkedésre, illemre, és minden egyébre. Mikre kell odafigyelnem? Hol tudok ennek utánaolvasni?

2013. júl. 1. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Én régóta szeretnék normális lenni, de még nem sikerült. Hol kell ennek utánaolvasni?
2013. júl. 2. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
[link] ennek van Lifestyle resze. Elso, akkor paraszt vagy hogy hozzatok a deli harangszo is csak ket orara er oda.
2014. okt. 20. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!