Szerintetek a gothic stílusúak sátánisták vagy nem? :D
Én is elég sok gothot ismertem, neked van igazad, az ismerősöd rosszul tudja. A goth stílus egyáltalán nem a sátánizmusról szól.
Ami arról szól, az a black metál. De abból sem mindegyik, mert pl. a pagan black metál (Bathory, pl.) egyáltalán nem sátánista.
dehogy , ugyanannyi közük van a sátánizmushoz mint bármelyik más stílusnak
biztos akad köztük aki az , de általánosan nem jellemző
Magának a gothnak semmi köze a sátánizmushoz.
Amire te gondolsz, egyébként is az ördögimádat, nem a sátánizmus. Ha rákeresel a kettőre, vagy akár elolvasod a wikipédiát, tudni fogod, miről beszélek.
A gothok között egyébként ahogy észrevettem inkább az ateizmus jellemző, akik mégis vallásosak, azok között ugyanúgy vannak keresztények, muszlimok, buddhisták, fene tudja milyen vallásúak. A sátánizmus és az ördögimádat szerintem elenyésző mennyiségben van jelen, lévén hogy ezeket csak az amerikaiak képesek komolyan venni, hazánkban csak az idióta 13 éves tinik hóbortjaképp van jelen. Ők pedig a legkevesebb esetben tartoznak bármilyen szubkultúrához is, főleg, hogy a goth szubkultúra 90%-ban 20+-os egyedekből áll (nem a divatozó tinikből).
Még valami: maga a goth zene sem szól nagy átlagban ilyen témákról, ha érdekel pl. Peter Murphy, a gothic rock egyik megalapítója muszlim vallású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!