Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha ismerőst látsz a buszon...

Ha ismerőst látsz a buszon oda szoktál ülni hozzá? Illik?

Figyelt kérdés
van egy közvetlen munkatársam, de nem vagyunk olyan jóban. Persze a felszínen igen, de valójában egy kígyó az a csaj, nagyon alattomos, és vigyázni kell vele. Ezt mindenki tudja, mindenki felszínesen kedves vele, mert együtt kell dolgoznunk nem mehetünk bele utálkozásba, de tudjuk h nem szabad közel engedni magunkhoz mert nagyon pimaszul kihasználja, kibeszél a hátunk mögött, alázóan beszél, stb..szóval elvileg "jóban vagyunk"... ma felszálltam a buszra és ott ült én köszöntem neki majd leültem hátrébb. Nem volt kedvem bazsalyogni vele, tudom h ő is csak megjátssza h bír, és azt is h majd mesélni a munkahelyen h milyen illetlen voltam, mert tök mindegy h ő se beszélgetne szívesen, mindent úgy kell beállítania h a másik a gonosz. Gondolom ismeritek az ilyen sunyi embert. Szerintetek jól tettem, vagy illetlenség volt? Mondom elég közeli munkatárs és emiatt nem tudom
2013. júl. 1. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Off: hagyd őt, hadd fúrjon, ha neki ettől jobb..jól tetted amit tettél, ő meg tehet egy szívességet :)
2013. júl. 5. 19:16
 12/12 anonim ***** válasza:

:D nahát.. Mi felénk ez úgy történik, hogy a legtöbb ember figyel mint 1 kígyó, folyamatosan vizslat a szemeivel és mikorra köszönő távolságba érnél látványosan elfordítja a fejét, mintha észre se vett volna. Ilyen ember mellé meg végképp nem fogok leülni!

Ráadásul engem úgy neveltek, hogy a férfiak köszönnek előbb, de akik erre laknak annál nyikhajabbak. Szóval e szempontból is felejtős a köszöngetés.

A jelenlegi ismerőseim, akikkel napi/ heti szinten kommunikálok azoknak mindig köszönök, ha látok némi érdeklődést akkor leülök, oda megyek hozzá beszélgetni, legalább csak megkérdezem, hogy hogy van. De ezekkel az emberekkel amúgy is beszélgetnék.

Látszatból, kényszerből nem vagyok hajlandó társalogni, senkivel!!

2013. júl. 20. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!