Társasházi újalko etikett?!
Szerintem ne csöngess be. Annak lehet olyan vége lesz h "Na ez meg mit akar tőlük." Senki nem szereti ha bele gyalogolnak a személyes széfrájába pláne nem a lakásába. Majd ha akar valamit tőled hidd el oda fog menni hozzád.
Bár a magyar viszonyokat (gondolom MO-n élsz) ismerve úgy is csak köszönő viszonyba lesztek, többe nem nagyon.
Mi 3. Éve költöztünk...még mindig nem tudom pontosan kik laknak a házban, engem nagyon zavar.
A szomszéddal beszéltünk erről akkor, 7 éve lakott már itt (jelenleg 10 éve) ő is az emeletünkön kívül 4 családot ismer...de ő nagyon beszédes, leáll beszélgetni...stb és még így is. Nagyon zárkózottak az emberek....most költöztek fölénk...találkoztunk a liftben, kérdeztük, h ők költöztek oda...mi alattuk lakunk...stb semmi nyitás így a bemutatkozásig nem jutottunk, pedig szívesen megismerkednénk velük, hiszen a környéken nincsnek barátaink,velünk egykorú pár...denagyon nem nyitottak ők sem....vag csak meglepődtek:):):)
Igaz ez panel, társasház...jó lenne így több év után tudni,mhogy kit engedhetek be biztonsággal az ajtón (van akit még sosem láttam!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!