Ciki, ha egy pasi szolizik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 17:29
1/9 anonim válasza:
Nekem jót tesz a bőrömnek azért járok, nem pedig metroszexuális megfontolásból.
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, felénk sokan járnak.
4/9 anonim válasza:
Bizonyos társaságokban ciki, bizonyosban nem. Nem merem leírni, hogy melyik társaság milyen, mert még én leszek a rossz, hogy van véleményem :D
De aki szerint nem ciki, az elmondaná, miért jó? Csajnál sem értem a szolit. Legalábbis nekem egy csaj ugyanúgy tetszik hófehéren, mint barnán.
5/9 anonim válasza:
Ha pasiknak akarsz tetszeni nyugodtan jár szolizni.. mint az előbbiekben írtak nekik bejön:DD de ha inkább lányoknak akkor ne tedd! :)
18/L
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, ha nem viszi túlzásba, néha én is meglepődök, egyszer láttam egy legalább 55 év feletti férfit, hogy szolizott.
18/L
7/9 anonim válasza:
Igen, nagyon ciki. Ugyanez a hajfestés/hajvasalás, a mellig kivágott pólók, mindennemű rózsaszín ruhadarab, stb..
8/9 anonim válasza:
nem ciki. kit érdekel, hogy milyen körökben az vagy nem az. ha akarsz, menj. öcsém is szolizik néha, nagyon keveset, mert egyébként tejfehér a bőre. így van egy kis színe, de meg nem mondanád, hogy szoliban járt. egyébként abszolút hetero, csak ez nála hozzátartozik a férfi szépségápoláshoz.
9/9 anonim válasza:
Látszik a szavazatokból a színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!