Miért olyan hülyék az emberek? Fuh most panaszáradat következik.
Tudom, mindenki hülye csak én vagyok kisautó:)
Nah de komolyan. Írok kérdésekhez teljesen normálisan, azt olyanokat írnak vissza ami nem is illik a hozzászólásomhoz rendesen, hanem csak vissza akarnak vágni. A többi meg helyesli. Az senkit nem érdekel, hogy értelmeset írtam, csak nyomja a saját hülyeségét, olyanokon húzzák fel az agyukat amikről nem is volt szó. Van, hogy tudatlanul hülyeségeket írnak, a "korrigálás" nem érdekli őket, szelektíven olvasnak, és persze lepontoznak agyba-főbe.
Értelemszerűen nem a pontok zavarnak, hanem az, hogy ennyire nemtörődömök, mindenki csak a saját szövegét fújja, csak magukkal törődnek, birkamódra.
Aztán meg persze mindenki sír az országban, hogy mennyire rossz itt mennyire nincs összetartás, amiről ők tehetnek. Egyszerűen elkeserítő.
K.baszott szar érzés amikor maximálisan tudod, hogy igazad van, fel tudsz mutatni anyagokat is ha kell, "bizonyítékokat", érvelni tudsz, de értelmetlen, mert egyszerűen a többieket nem érdekli, csak provokálást szűr le a hozzászólásodból. Rohadtul idegesítő.
Egy a sok közül amin felbsztam az agyamat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ahol a csaj azon agyal, hogy elmondja e otthon, hogy abortusza lesz vagy se.
Megírtam, hogy totál megértem mind2 oldalt, azt is aki ellenzi azt is aki "odavan" érte. Megírtam, hogy esetleg felelőségteljesen kéne szexelni, erre jönnek az olyan válaszok, hogy mennyire unják már ezt a magzatgyilkosos szöveget, meggyanúsítanak, hogy itt ellenzem ezerszeresen az abortuszt(egy szóval se mondtam, hogy betiltatnám), de közben meg hogy biztos helyeslem azt ha egy kölyök állatot kinyírnak abortálás céljából. (annó én írtam ide, hogy nem bírom ideggel, hogy bnőméknél vidéken a szülei megölették a kiskutyáikat, de nem tehettem semmit, mert akkor a szülőkkel balhézok össze ami a kapcsolatunkat gyilkolja meg.
Megírtam, hogy nemárt tisztában lenni azzal, hogyan zajlik az abortusz, amiről amúgy fogalmuk nincs, szerintük ezt mind csak kitalálom, hiába idézek be leírásokat, linkelek be szakmai írásokat, inkább lepontoznak és kötekednek. De most tényleg, ilyenek a mai lányok-nők? Ennyire elfajult itt minden? Vagy csak a fórumban van mindenkinek ekkora szája?
Dopeman mondta egyszer:) "mindenki arrol beszel,amihez ert"
en kiegeszitem azzal,hogy ha barmirol is beszelsz,mert ugy erzed beszelned kell,megha nem is ertesz hozza,akkor vegulis ugy beszelsz amilyen vagy. Vagyis, milyen a szemelyiseged(ami az egyik legbonyolultabb dolog),milyen a hangulatod,milyen tarsadalomban elsz,milyen volt a neveltetesed,milyen korulmenyek kozott elsz,mennyire vagy okos,ami egy tanult folyamat es igy tovabb.A mai tarsadalmi rendszerek nem osztonak mindenkinek egyforma lapokat.Sokan megha tudjak is az igazsagot,vagy legalabbis erzik megis inkabb a tarsadalmi elvarasoknak,adott szituacionak es sajat vilagkepuknek megfelelve cselekszenek,gondolkoznak,beszelnek...ez egy rohadt bonyolult kerdes.Eppen ezert kell univerzalisan gondolkozni,amire az egyetemek tanitananak.De ne felejtsd el,mindenkinek sajat maga a legfontosabb,es mindenki magabol indul ki...Masik filozofus mondta egyszer: egy beteg tarsadalomban,folosleg egeszsegrol beszelni.Messze vagyunk meg attol,hogy mindenki a jo oldalarol lassa a dolgokat.. ez az en szomoru velemenyem,de nekunk ebben a vilagban kell elni,mert akarmilyenek is a tarsadalmi rendszereink ez van,es bele kell tolteni egy adag boldogsagot a sajat eletedbe.Nem kell veresen komolyan venni amit mas mond,a sajat erdekedben.Ugyse hallja meg,eppen azok miatt amit leirtam,mert o nem te vagy,es lehet,hogy sokkal okosabbnak hiszi magat,vagy tamogatottsagot lat mondandoja mellett,de lehet,hogy forditva van....ugye erted?!ha te meg tudod,h igazad van a masiknak meg nem,akkor vond le a kovetkeztetest.Az ember eppen ezek a dolgok miatt tudja kihasznalni a masikat.Mert a tarsadalom nem azt mondja,h mindenki egyenlo,ha eleg okos ugyes vagy sok penzed van,akkor nagyobb lesz a statuszod,es a befolyasod,de meg akkor is lehurroghatnak.....belekavarodtam kicsit,de inkabb karomkodj egy jot,az oldja a feszultseged..persze tartsd meg magadnak,mert meg lebunkozhat valaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!